2. Amendment_W912PB23R3012.pdf
PDF 212 KB Posted
- Attached to
- Equipment Maintenance and Repair (EMR)
- Solicitation number
- W912PB23R3012
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011871009
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
See attached Summary of Changes
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 22-May-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912PB23R3012
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
08-May-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
22-May-2023
CODE
RCO BAVARIA
AMERIKANISCHE BESCHAFFUNGSSTELLE
GEB 542
92655 GRAFENWOEHR LAGER
GERMANY
W912PB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W912PB23R3012
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following items are applicable to this modification:
CONTACT INFORMATION
General Information:
RCO POC:
Contract Specialist: Yvonne Schmalzreich Telephone: 526-8709 (+49 9641-70-526-8709) Email: yvonne.v.schmalzreich.ln@army.mil
Summary of Changes
The purpose of this amendment is to:
a. Attach Questions and Answers as shown below
b. Correct ELIN Sheet and attach fillable Excel Form to the solicitation,
c. Correct Attachment 1 – PRS #1 to match PWS (attached),
d. All other terms and conditions of the Solicitation remain the same.
Questions/Answers
1. Would it be possible to get the Technical Exhibit A as an Excel file?
Answer: Fillable Excel Sheet will be attached to the Solicitation with this Amendment.
2. PWS 1.10. Key Personnel c) and d) state that the Prime Contractor "shall provide a Refrigeration Technology "Meister""…."and either electrical or heating Meister at each location." 1.10.1 Special Qualifications/Certifications last paragraph, states "Contractor shall have…."Meister"…designated at each MC"; which is also required per Attach1 (PRS), item 1 and is identical with the requirements of the current EMR contract. It is our understanding that a Refrigeration Technology Meister designated to each MC will suffice the requirement as this is successfully executed under the current contract and is in strict compliance with German regulations and laws. Please confirm.
Answer: Confirmed – read “provide” in the sense of “designated”. Meisters are responsible for carrying out the work in their area of responsibility in compliance with Host Nation Regulation.
3. Is there a CLIN to charge for the time when our technicians are on site but are not able to perform their task due to the building being locked. Technicians will have to come back a second time and will coordinate additionally with third party Government representatives. How will this additional coordination and lost time be charged?
Answer: not separately priced, has to be included in unit prices
4. Will possible rental costs for special tools like lifts be reimbursed separately?
Answer: No, reference is made to PWS, Para 1.3, 2nd paragraph
5. Are waiting times at the access gates additionally accountable? If yes, how?
Answer: No, has to be included in the prices
6. Please confirm that the 3-year inspection according to DIN VDI 6022 (ELIN No XX01AO) were not included in the pre-contract.
Answer: irrelevant – no comparisons with previous contracts.
Contractor has to provide cost IAW Attachment 4 and as outlined in ELIN-sheet.
7. Please confirm that the Ventilation Systems ELIN A201XX, B2011XX and C201XX were not included in the pre-contract.
Answer: irrelevant – no comparisons with previous contracts.
Contractor has to provide cost IAW Attachment 4 - 7 and as outlined in ELIN-sheet.
8. Please confirm the following statements to the Technical Exhibit A:
1. ELIN No. XX08AB - PM at Special Cooling Equipment is located only in Grafenwoehr #295
2. ELIN No. XX08AC - PM at Special Humidifier is located only in Hohenfels #100
3. ELIN No. XX08AD – Hygiene Service at Special Humidifier is located only in Hohenfels #100
4. ELIN No. A208AL, B208AL and C208AL – is it really “Hygiene Service at Special Humidifier
Building No 100”? In our opinion, it should be “PM on Special Cooling Unit Building 100”.
Please confirm that ELIN XX08AL is located only in Hohenfels #100, if we´re right.
Answer 1: Confirmed, but the Government intent to install same type and size of equipment in all the locations in the future. Therefore, this solicitation is asking for prices of this equipment for each location. ELINs No. XX08AB for Hohenfels was showing the wrong location but is correct in the fillable attachment, which will be uploaded with this Amendment.
2 and 3: Confirmed, but the Government intent to install same type and size of equipment in all the locations in the future. Therefore, this solicitation is asking for prices of this equipment for each location.
4: ELINs A208AL, B208AL and C208AL has been corrected to be read: “PM on Special Cooling Unit Building # 100 Hohenfels”. Confirmed ELIN XX08L is located in Hohenfels, but the Government intent to install same type and size of equipment in all the locations in the future. Therefore, this solicitation is asking for prices of this equipment for each location.
9. Please confirm that 1 labor hour must be included in “On-Call Service” for troubleshooting next to the travel costs
Answer: confirmed – reference is made to PWS, Para 5.3.3
10. Please confirm that 2 labor hours must be included in “On-Call Emergency Repair Services” next to the travel costs
Answer: confirmed – reference is made to PWS, Para 5.3.4.1
11. Please confirm that SUB Contractor labor hours must be charged with the hourly rates according to this contract
Answer: confirmed
12. PWS 5.5 Work Documents / Procedures, Would it be possible to change the procedure with work certificates to an electronic solution during the contract period in consultation with the COR? This would both minimize the workload and reduce the environmental impact?
Answer: Yes, but only on request by the Contractor and after:
1. consultation with KO and COR
2. technical clarification
3. US Army network applicability and
4. without any additional workload and cost to the US government.
13. A Work Description (Attachment 8) for Preventive Maintenance (Item No 001AA to 009AA) was part in the current contract. For example, the requirement for cleaning the air outlets (ELIN X001AM) is described in this description. Is this work description also part of the new contract?
Answer: This Requirement does not include an additional Work Description for PM. Reference is made to PWS, Para 5.2.1 Preventive Maintenance (PM): PM shall be performed IAW VDMA
24186, part 0 part 7.
14. Does the Government intend to have a phase-in period?
Answer: The Government does not intend to have a phase-in period
15. Does the Government intend to provide any facilities for an office space at each or any Military
Community?
Answer: No, the Government will not provide any facilities for office spaces on the Military Communities.
16. Pertaining to Paragraph 5.6.2 through 5.3.4 of the PWS. Once approved does the cost estimate become a
FFP order or does it remain a time and materials order that will be paid based upon the actual time and materials expended on the work orders?
Answer: The approved estimate becomes a time and materials order that will be paid for based on the actual time and materials used.
17. Pertaining to Paragraph 5.5.4.1 of the PWS. Is the use of VDKF-LEC software mandatory?
Answer: Yes
Corrected Attachment 1 – PRS and corrected ELIN Sheet (fillable Excel Form) will be attached to this Amendment.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .