A22___Questions_and_Answers.docx

DOCX document 13 KB Posted

Attached to
Lift Station Rehab Power Plant
Solicitation number
W912P918T0016
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

File Type Posted
A12__W912P918T0016_0001_ammendment.pdf PDF
A20___SCA_Wages.pdf PDF
A02__Combined_appendix.pdf PDF
A12__Combined_Synopsis.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

SOLICITATION NUMBER: W912P918T0016

SOLICITATION: LIFT STATION REHAB POWER PLANT

Q&A Results for Pre-Bid Site Visit held 22MAY2018

Q1: Line Item 0002, “Lift Station 7th Floor” is shown as an Optional Bid Item, is this accurate?

Ans: Line Item 0002, “Lift Station 7th Floor” is a base bide item. Bid Schedule shall be corrected to show this indication.

Q2: Submittals are currently shown to be required within 5 calendar days from date of award, can this be extended?

Ans: Paragraph 3.5 of the Specifications has been revised to permit up to 21 Calendar Days for submission.

Q3: Is there a main line shut off valve to prevent return flows from the main line?

Ans: Main line does contain shut off valve however condition is unknown. See Paragraph 2.4 of the Specifications for revisions and requirements associated with this question.

Q4: Performance Period of 30SEPT2018 may not be realistic if the contractor is not permitted to start work until after August, can this be revised?

Ans: Paragraph 1.8 of the Specifications has been revised to permit final completion by 30OCT2018.

Q5: Are there any Security Requirements associated with working in the facility?

Ans: Paragraph 1.15 and associated sub-paragraphs have been added to the specifications addressing security requirements.

Q6: How are lift station components to be removed from the facility and current locations?

Ans: Paragraph 2.1.2 and 2.2.2 of the specifications have been revised to provide access points and address requirements associated with this question.

Q7: Should Spare Pump match the new approved pumps installed in the 2nd and 7th floor lift stations?

Ans: Yes, Paragraph 2.7 of the specifications has been revised.

Q8: Is the contractor required to furnish portable toilet facilities while the onsite restrooms are closed for completion of work.

Ans: Paragraph 2.4 of the specifications has been revised to show the government shall furnish portable toilet facilities?

All additional questions regarding this Solicitation, should be emailed to Virginia Bjornson, Contract Specialist at virginia.e.bjornson@usace.army.mil , or Danielle Gainey, Contracting Officer at danielle.m.gainey@usace.army.mil

File details come from the government source that posted it.