A22_Amendment_2.pdf

PDF 98 KB Posted

Attached to
Watershed 4 Pump Station 4-2 Chesterfield Valley
Solicitation number
W912P9-16-R-0021
Issued by

About this file

Amendment 02

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to revise A02 CF PumpSta4 ADV Specs page 169 Paragraph 2.2.2.2.1 Grating and post the question and answ ers along w ith the sign-in sheet for the Watershed 4 Pump Station 4-2 Chesterf ield Valley.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 15-Aug-2016

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912P9-16-R-0021

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

20-Jul-2016

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

15-Aug-2016

CODE

CONTRACTING DIVISION

US ARMY ENGR DIST ST LOUIS

1222 SPRUCE STREET, RM 4.207

ST LOUIS MO 63103-2833

W912P9 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912P9-16-R-0021

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION 00100 - BIDDING SCHEDULE/INSTRUCTIONS TO BIDDERS

The following have been added by full text:

Questions & Answers

1. What permits will be required for this project, and the cost?

• Ans. The contractor is responsible for knowing what permits are required for this project. The cost is determined by the issuing utility company/organizations.

2. Referencing the above project, bid item 0016, “Permanent Power to the Site”, page 01 10 25-2 of the specifications refers to a cost from Ameren for bidding purposes. What is this cost?

• Ans. The contractor is responsible for obtaining all cost for permits, utilities and any other permits or licenses required. Ameren is referenced in “1.23b” in the order and coordination of work.

3. Will there be a tax exemption certificate issued?

• Ans. Yes, a Tax Exemption Certificate will be issued to the awardee.

4. Looking at the solicitation, it appears that in Local Clauses, which starts on page 30, that Buy American Act is in effect. Correct?

• Ans. The Buy American Act does apply to this project. The Buy American Act can be found in FAR part 25 at farsite.hill.af.mil

5. Regardless of where the cast iron sluice gates are cast, will they meet the Buy American Act?

• Ans. Yes, As long as the gate is a “Commercially Available Off-The-Shelf” item (COTS), it satisfies the Buy American Act. An item qualifies as a COTS if it is a commercial item, is sold in substantial quantities in the commercial market place.

6. Will a copy of the sign-in sheet be posted?

• Ans. A copy of the sign-in sheet is attached separately.

7. Can you please send me the current plan holder for the above mentioned project?

• Ans. Please register in fbo.gov to receive a copy of the plan holder.

8. On specification 06 73 01-04 2.2.2.2 Fiberglass Grating and Recess Frame and 2.2.2.2.1 Grating.

• Ans. Grating shall be the type and size (1-1/4”) as indicated on the drawings. The attached document on FBO labeled “A02 CF PumpSta4 ADV specs” page 169 par 2.2.2.2.1 Grating: is revised as follows: Bearing bars shall be 1-1/4 inches high by 1/4 wide on 1-1/4 inch centers; cross bars shall be 1-1/4 inch high by 1/4 inch wide on 1-1/4 inch centers. Grating shall be suitable for a uniform load of 140 pounds per square foot with maximum 1% deflection when supported at 30 inches and 175 psf at a 10 to 1 safety factor.

9. Section 01 10 25 Measurement and Payment states ”PERMANENT POWER TO SITE”. Costs as shown on the bid schedule for bid item “Permanent Power to Site” are provided by Ameren and should be used for bidding purposes in this contract. At NTP, the Contractor shall coordinate all project requirements with Ameren and seek any revisions to the originally provided estimate. The Contractor shall submit copies of documentation from Ameren showing the revised estimate to complete the work to the Government within 30 days of installation.

However this item on the bid schedule has no value listed.

ITEM NO

SUPPLIES/SERVICES

QUANTITY

UNIT

UNIT PRICE

AMOUNT

Job Permanent Power to Site

FFP

FOB: Destination

NET AMT

• Ans: A02 CF PumpSta4 ADV specs page 32 Paragraph 1.11 “PERMANENT POWER TO SITE” is revised as follows: “PERMANENT POWER TO SITE” The contractor is responsible for obtaining cost an estimated cost received from Ameren. The Contractor shall coordinate all project requirements with Ameren and seek any revisions to the originally provided estimate. The Contractor shall submit copies of documentation from Ameren showing the revised estimate to complete the work to the Government within 30 days of installation.

10. On the chesterfield pump sta there is a bid item 0016 " Permanent Power to site" which references to 01 10 25-2, Paragraph 1.11 which indicates the cost for this item is on the bid schedule. In reaching out to Ameren, they stated that they knew nothing about this. Also if they have an idea when permanent power would be available on site.

- Can you tell me if we are to include sales tax on permanent material?

• Ans: Construction material are exempt from sales tax. The certificate will be issued to the awardee.

END OF ANSWER AND QUESTIONS

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .