W912P723R0007 RFI Responses.pdf
PDF 58 KB Posted
- Solicitation number
- W912P723R0007
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Request for Information Responses
Notice No.: W912P723R0007
Requirement: A-E Services for Civil Works Planning, Feasibility and Environmental Studies IDC
Questions Government Responses 1 Does the quality management plan in Section D count towards the 70-page limit?
Yes.
2 Can introductions be included for Section E and Section F?
No, please refer to Section 3 Paragraph A "Specialized Experience and Technical Competence" and Paragraph B "Professional Qualifications".
3 Do covers and tabs count toward the 70-page limit?
No.
4 Per B. Professional Qualifications, could you please provide clarification on the scope of work to be provided by the Sociology and Geography disciplines?
Please refer to Section 2 Project Information for scopes of work that may be provided by the Sociology and Geography disciplines.
5 Per B. Professional Qualifications, can terrestrial, aquatic, coastal, and marine ecology be split into two separate disciplines (terrestrial ecology and aquatic, coastal, and marine ecology)?
Yes, per Section 3 Paragraph B "Professional Qualifications", resumes are not required for each discipline listed.
6 Per B. Professional Qualifications, can GIS and geography be combined into one role?
Yes, per Section 3 Paragraph B "Professional Qualifications", resumes are not required for each discipline listed.
7 Due to the complexity of the scope of works and requirements, would USACE consider providing an extension?
See Amendment 0001 .
8 For Section E – Resumes, do listed projects need to be within the last five years?
The five year limitation applies to listed projects submitted for Section 3 Paragraph A "Specialized Experience and Technical Competence".
9 Does the 12-point font size limit apply to text, such as graphics, tables, and captions, outside of the main body of the document?
No, however all text identifying or describing graphics, tables or captions must be legible.
10 Per 4. Submission Requirements, could the submission on one CD follow after the response deadline of 3/15/23 at 3pm PST?
See Amendment 0001.
11 We understand that example projects with completed CPARS and PPQs will be more heavily weighted when the submitted example projects are reviewed by the District. Are all ten required example projects required to have a completed PPQ or rated CPARS?
No, per Section 3 Paragraph C "Past Performance", the CPARS and PPQs are optional as supplemental information to your past performance.
12 I was unable to attend the virtual Pre-Proposal Conference held at 1 pm PST on 22 Feb 2023.
Is a recording of the event available for viewing and/or a list of attendees?
Please see Pre-Proposal Conference Slides and the Attendee List attached.
13 Can you please clarify if the categories GIS and Cost Estimator should be included in proposal?
Please refer to Section 3 Paragraph B Professional Qualifications for the required disciplines.
14 Are CPARS in the proposal counted towards the 70-page proposal limit?
No.
File details come from the government source that posted it. Updated .