Questions_and_Answers_W912LP-18-Q-3005.pdf

PDF 13 KB Posted

Attached to
Editorial and Advertising Package
Solicitation number
W912LP-18-Q-3005
Issued by

About this file

Questions and Answers (01/03/2018)

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Editorial and Advertising Package Solicitation W912LP-18-Q-3005

Q1. Can companies outside the USA provide a quote for this request?

A1. Companies located in countries that have trade agreement(s) with the USA may submit proposals. Companies must perform all services required by the Performance Work Statement (PWS) and Request for Proposal (RFP), AND must comply with all terms and conditions of the applicable trade agreement(s).

Foreign companies shall identify all applicable trade agreement(s) within their proposal. Foreign companies must be from a qualifying country as defined in DFARS Part 225.

Q2. If outside companies are authorized to provide a quote for this request, will they be required to come to the Requestor (RRB in Iowa) for meetings?

A2. Yes, foreign companies will be required to perform all tasks in accordance with the PWS, to include attending meetings in Iowa, if required (PWS Section 1.4.2), and conducting an informational event in Des Moines, Iowa (PWS Section 6.3).

Q3. Can the outside company perform the tasks related to the RFP outside of the USA (e.g., from India or Canada)?

A3. A foreign company may perform tasks from countries that have trade agreement(s) with the USA, if the specific tasks are allowed under the trade agreement(s) AND meet all other requirements of the PWS.

Q4. Can we submit the proposals via email?

A4. Reference the Combined Synopsis/Solicitation and Attachment 3, Submission

Requirements.

File details come from the government source that posted it.