W912L620R0009_Amend_ 0001_Q_and_A.PDF

PDF 153 KB Posted

Attached to
Food Service-Prepare/Catered Meal Service
Solicitation number
W912L6-20-R-0009
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose for this amendment, Amendment 0001, is to: 1) publish the list of questions and answ ers provided for this solicitation, W912L6-20-R-0009; 2) add Line Item 0002 for the CMRA pricing, if applicable; 3) EXTEND THE PROPOSAL DUE DATE TO April 20, 2020 at 2:00 P.M.. The questions and answ ers are on the next page. This amendment does not make any other changes to the solicitation. The Offerors are encouraged to sign each amendment and return w ith their Proposal.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 7

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 19-Mar-2020

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912L620R0009

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

24-Feb-2020

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

19-Mar-2020

CODE

USPFO OK PURCHASING & CONTRACTING

3501 MILITARY CIRCLE

OKLAHOMA CITY OK 7111-4398

W912L6 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912L620R0009

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

QUESTIONS & ANSWERS

QUESTION:

1. “Was this catering performed last year and if so what was the awarded amount?”

ANSWER:

Yes. There was a similar event that required catered meals performed last year. The Contractor for that event was Chef Q Catering in the amount of $151,147.50. The requirement last year is not the same requirement for this event.

QUESTION:

2. “Who was the incumbent?”

ANSWER:

See answer to Question 1.

QUESTION:

3. “Are we authorized to set up temporary kitchen trailers on the base next to the current dining facility?

ANSWER:

Yes. The Contractor may/can bring a mobile kitchen to cook in/out of, but any amenities (electric, water, fuel of any type, etc.) will be the Contractor’s responsibility and cannot be drawn from the Government facilities.

QUESTION:

4. “I didn’t see any official bid package outlining the details. For the AZ ANG there were specific rfq requirements.

Not sure if I’m missing something.”

ANSWER:

The complete solicitation is attached in the beta.SAM system with the Performance Work Statement and Instructions to the Offeror along with any Amendments.

QUESTION:

5. “How many locations are the meals being served out of or is it/can it be one central area?”

ANSWER:

It would not be possible to feed out of one location. Please see Technical Exhibit 3 of the Performance Work Statement (PWS) for the exact breakout by day. The Contractor will be working closely with the Contracting Officer’s Representative (COR).

QUESTION:

6. “If multiple locations, how far away are they from each other?”

ANSWER:

Most of the locations are within 100 to 200 yards from each other. One facility is 400 yards away from the others.

QUESTION:

7. “Are there facilities at each of the location to hold hot/cold foods that would be accessible by our teams?”

ANSWER:

Yes. There are refrigerators and heating trays available at each kitchen facility.

QUESTION:

8. “What are the serving times?”

See the Technical Exhibit 3 of the Performance Work Statement (PWS).

9. “Is there a menu spec sheet that we need to adhere to?

ANSWER:

See Paragraphs 5.1.2.1 and 5.1.2.2 of the Performance Work Statement (PWS).

QUESTION:

10. “Will there be sleeping quarters available to kitchen workers?”

ANSWER:

No. There are no sleeping quarters available for the Contractor nor the Contractor’s personnel.

QUESTION:

11. “In section 1.4.4 it mentions that the contractor has to provide services 24 hours/day 7 days/week, however, meal periods are very specifically defined. Does this mean that snack/beverage services are expected to be available throughout the entire day? Please clarify 24 hrs/day.”

ANSWER:

No. There are no additional requirements such as “Snack/Beverage services”. The only full time (24 hrs/day) requirement is that the Contractor should be reachable 24 hours a day.

QUESTION:

12. “The bid suggests that gray water disposal and portable water may be available. Could you be more specific?

Are we able to count on those services being available and is there a cost associated with such services?”

ANSWER:

“Portable Water” and “Gray Water” disposal is available through coordination with the Contracting Officer Representative (COR). The “Gray Water” disposal is the responsibility of the Contractor, but facilities at Fort Chaffee can be utilized if available. Last year duing this timeframe, the facility was closed due to flooding. There is not a charge associated with the portable water or the “Gray Water” disposal.

QUESTION:

13. “Is there diesel fuel available at the base? At what cost?”

ANSWER:

No. Fuel of any type will not be available at the base for the Contractor’s use.

QUESTION:

14. “Is there propane available at the base and at what cost?

ANSWER:

See answer to Question 13.

15. “Are there any specific employee clearance requirements or background checks required for our employees for this project?”

ANSWER:

Unless the Force Protection Condition at Fort Chaffee changes, there are no current specific requirements for the Contractor.

QUESTIONS:

16. “Will it be just one invoice or will it be biweekly?”

ANSWER:

The Contractor has the option to invoice bi-weekly. If this is an option the Contractor chooses it must be discussed further after award and prior to performance of the contract. And if invoicing bi-weekly, the final invoice cannot be submit until after the event is completed.

QUESTION:

17. “Could I come a couple of days early to check out the facilities ot check and see where I will be working?”

ANSWER:

Yes, a site visit is encouraged and can be arranged with the Contracting Officer’s Representative (COR) after award.

QUESTION:

18. “I am a BPA Vendor with the Oklahoma National Guard will that prevent me from bidding?

ANSWER:

No. Blanket Purchase Agreement (BPA) Vendors is welcome to submit a proposal for this requirement, also.

QUESTION:

19. “Will the Government supply mermite containers for the IFC meals?

ANSWER:

Yes. The mermite will be staged at the drop off location. It is the Contractor’s responsibility to deliver food in the containers outlined in Paragraph 5.2.7.4 of the Performance Work Statement (PWS) for the IFC meals.

QUESTION:

20. “Will dry storage be available for this event?”

ANSWER:

There is minimal dry storage at each location. The Contractor shall not use the storage for overnight storaging.

QUESTIONS:

21. “Will refrigerated storage be available for this event? Is there cold storage available?

ANSWER:

There is minimal refrigeration storge at each location. The Contractor shall not use the refrigeration storage for overnight storaging.

QUESTION:

22. “Is it possible that any of the dining facilities will become available for cooking to reduec the cost of bringin in mobile kitchens?

ANSWER:

No. The Contractor shall not/cannot use the Government facilities/kitchens for or to cook in (i.e. absolutely no cooking in the Government dining facilities).

23. “Can the vendor rent the government furnished facilities to cook from?

ANSWER:

No. The Contractor shall not/cannot rent the Government furnished facilities to cook in.

QUESTION:

24. “Other than the meal services listed, what other services are required to fulfull the requirement? “The Contractor shall provide services 24 hours a day for the entirety of the PoP except when the Government installation is closed..”.”

ANSWER:

The only full time (24 hrs/day) requirement is that the Contractor shall be available/reachable 24 hours a day.

QUESTION:

25. “Are we able to store subsistence in the dining facility?

ANSWER:

See the answers to Questions 20 and 21.

QUESTION:

26. “I am inquiring about the possibility to do a walk through at Ft. Chaffee. Will there be a site visit with a local POC available?”

ANSWER:

See the answer to Question 17.

QUESTION:

27. “We are looking for exact spectifications on what is required so we can bid inteligently. Could you give me more specifics on this contract?”

ANSWER:

The Performance Work Statement is very specific and clear for the Government’s requirement and for what is expected of the Contractor’s performance.

QUESTION:

28. “is this Breakfast and Dinner meals only?”

ANSWER:

Yes.

QUESTION:

29. “Could I bring a mobile kitchen to cook inside the base and living quarters for my employees?”

ANSWER:

Yes. The Contract may/can bring a mobile kitchen to cook in and bring living quarters, but any amenities (electric, water, fuel of any type, etc.) will be the Contractor’s responsibility and cannot be drawn from the Government facilities.

QUESTION:

30. “How many facilities will be delivering the food to?”

See Technical Exhibit 3 of the Performance Work Statement for this information.

31. “Can we invoice before the contract ends?

ANSWER:

See the answer to Question 16.

QUESTION:

32. “Are we in charge of cleaning the facilities? Or what part of it?”

ANSWER:

Yes. The Contractor is responsible for cleaning the kitchen, the kitchen equipment, and serving areas. The Contractor is not responsible for cleaning the area where the Service Members are dining/eatting.

QUESTION:

33. “Could we use any refrigeration at base at all? Or we are not allow to any kitchen at all?”

See the answer to Questions 20 and 21.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 23-Mar-2020 02:00 PM to 20-Apr-

2020 02:00 PM.

SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

CLIN 0002 is added as follows:

ITEM NO SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

0002 1 Job

CMRA

FFP

FOB: Destination

NET AMT

INSPECTION AND ACCEPTANCE

The following Acceptance/Inspection Schedule was added for CLIN 0002:

INSPECT AT INSPECT BY ACCEPT AT ACCEPT BY

N/A N/A N/A Government

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .