QUESTIONS_AND_ANSWERS_FOR_SOLICITATION_W912K6.docx
DOCX document 479 KB Posted
- Attached to
- HEMTT Spill Containment System
- Solicitation number
- W912K6-16-Q-0037
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q A_3.docx | DOCX document | |
| Q A_Cont2.docx | DOCX document | |
| Q A_Cont.docx | DOCX document | |
| HEMIT_Spill_Containment_FBO_solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS FOR SOLICITATION W912K6-16-Q-0037
1. Height is listed as 14’. Is this accurate?
ANS: PER THE ATTACHED SOW THE HEIGHT IS A MINIMUM SIZE OF 14'
2. Will units be placed on a level surface?
ANS: UNITS WILL BE PLACED ON LEVEL SURFACE Size specified is 20 X 8 Sections.
3. Based on 44’ sections are not 8’. Is 40’ acceptable not including filtration systems?
ANS: THERE MUST BE ONE DRAIN PORT PER EVERY 20'X8' SECTION. 40' WOULD EXCEED THE MINIMUM.
4. Do you require 2 ramps per 20 X 8 Section?
ANS: SOW REFERENCES 2 RAMPS PER SYSTEM. NOTHING FOLLOWS
5. What is Canopy material and overall size?
ANS: STRUCTURAL STEEL TUBING IS CONSTRUCTED OF 14 TO 17 GAUGE TRIPLE GALVANIZED STRUCTURAL STEEL TUBING. THE FABRIC CANOPY IS CONSTRUCTED OF A HEAVY DUTY RIP STOP (CROSS WEAVE) POLYETHYLENE COVER MATERIAL THAT WEIGHS UP TO 12.5 OZ AND IS 24-MIL THICK. COVER IS RATED TO WINDS IN EXCESS OF 80 MPH. SIZE OF CANOPY WILL MATCH SIZE OF SYSTEM.
6. SINCE MINIMUM SIZE IS 14'H X 20'W X 44D Who is responsible for offloading at site?
ANS: VENDOR OFFLOAD
7. What is minimum loading requirement (PSF) for grating material?
ANS: 9000LB LIFT
8. Are there additional drawings/specifications available?
ANS: NO DRAWING AVAILABLE (SEE ATTACHED PICTURE)
image1.jpeg
File details come from the government source that posted it. Updated .