Questions_and_Answers_W912HZ-16-R-0029.pdf
PDF 50 KB Posted
- Solicitation number
- W912HZ-16-R-0029
About this file
Question and answers.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_C-PPQ.docx | DOCX document | |
| A01.30_PWS _Comm_Cabling _ITL.pdf | ||
| A07.23_Solicitation_W912HZ-16-R-0029 _Comm_Cabling _ITL.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1:
Section 2.6. How often have satellite sites been required to be visited in the last 3 years, and for how long? The government does not have this information. This is the first time all locations have been included under one requirement.
Question 2:
Section 2.7. How often have contracted sites been required to be visited in the last 3 years, and for how long? Please see revised PWS.
Question 3:
Section 3. Will an inventory of current equipment be provided for review? Is it the intention of the government for the contractor to provide all equipment and supplies as part of the fixed fee (E.G Bench Stock items, Equipment Spares) and if so will the government provide the current inventory and replacement history of devices and equipment? No inventory of equipment will be provided. The contractor is required to provide all equipment and supplies necessary to accomplish the work identified in each task order. Equipment and Supplies will be billed to the Government on a cost reimbursable basis. The labor rates are to be proposed on a Firm Fixed Price basis. There is no fixed Fee associated with this requirement.
Question 4:
Section 3. What is the current timeline for this project (migrating to a new fiber ring) to be completed? Are there current vendors that must be maintained to ensure this project is completed properly and on-time? There is no set timeline for the completion of this project.
Work will be continued on the project during FY17 but it is not expected to be fully complete for several years. Exact timeline is dependent upon funding availability and impact of other ERDC construction projects. The successful completion of the project does not require utilization of any current vendors.
Question 5:
Section 3. What is the version and model and purchase date / installation date of the Avaya PBX phones system? To obtain this information, vendors may contact AVAYA, provide the "Sold To" number, and request full system information for ERDC's AVAYA system. The following contact information is provided: AVAYA Sold to # 3077627 AVAYA POCs:
Steve Little, 800-285-1614; Scott Prebie, 703-310-3721; spriebe@avaya.com
Question 6:
Section 3. What is the version and model and purchase date / installation date of the Phillips/Bosch matrix switchers? The matrix switchers are model 8800's. Most were installed in 2003 and 2004 time frame. One newer one was installed in 2016.
Question 7:
Section 3. What is the Integral/Pelco Enterprise system version/model being used? NVR = DSSRV-240RD-D; Dsentry and Dsadmin Version 7.7.3
Question 8:
Section 3.1. Is there any requirements for confined spaces training by the government? No.
Question 9:
Section 3.4. Is it expected to conduct antenna maintenance? If so, how many towers with heights are on each site. If no towers, how many antennas and what is the mounting practices (E.G mounted to roofs, building sides, other structures). ERDC has both antennas and surveillance cameras, typically mounted on buildings or standard utility poles. There are two antenna towers at heights of 38' and 60'. Recurring antenna maintenance is not a requirement. Installation and/or service of antennas or cameras will be handled on a task order basis dependent upon the specific requirements.
Question 10: (see Question 5) Regarding this solicitation, can you verify the PBX system type as well as circuits and maintenance required (e.g. 8am-5pm or 24x7, etc.)? With regard to the PBX system type, see response to Q5. With regard to circuit maintenance, work is typically performed 8-5 however for emergency repair must be available 24/7 per Section 3.7.
Question 11:
The solicitation requires that we have a secret facilities clearance. While we have and will provide the personnel with the clearance, our company does not have the required facilities clearance. Will the Army sponsor us for the secret facilities clearance if we are otherwise the most advantageous choice for the award? Yes.
File details come from the government source that posted it. Updated .