W912CM-17-T-0028_Questions_and_Answers_(2).pdf

PDF 9 KB Posted

Attached to
Maintenance/Repair and Inspection of Fire Extinguishers, USAG Wiesbaden
Solicitation number
W912CM-17-T-0028
Issued by

About this file

W912CM-17-T-0028 Questions and Answers (2)

View the file

Other files

Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W912CM-17-T-0028 M&R FIRE EXTIGUISHER USAG WIESBADEN

QUESTIONS AND ANSWERS (2)

Question 1. Attachment "W912CM-17-T-0028", page 53:

The position 5.2.5 regulates the scope of the checks. In the 5.2.5 position, I can only detect an external test, pressure test, replacement of defective parts and refills. It also does not distinguish which types of fire extinguishers are to be tested. There is nowhere to speak of a tank interior test. Is the US test merely the external test?

Or is it still to be tested in DIN?

Government Response: CO2 type of fire extinguishers and test according to DIN.

Question 2. For Item NO 0007, 1007 and 2007 there is no list for the Unit Price of Fire Extinguishers listed in Para#5.2.7

Government Response: The Government will issue amendment 0001 to change quantity to 1 Job for CLINs 0007, 1007 and 2007 and provide Attachment 8 “Price Books Portable Fire Extinguisher” to price various types of portable fire extinguishers for the base and two option periods. The total price for each CLIN in the price book shall be completed as total price for the CLIN in the solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .