W912CM-17-T-0028_Questions_and_Answers_(1).docx
DOCX document 13 KB Posted
- Solicitation number
- W912CM-17-T-0028
About this file
W912CM-17-T-0028 Questions and Answers (1)
View the file
Other files
Show all 19
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912CM-17-T-0028 M&R FIRE EXTIGUISHER USAG WIESBADEN
QUESTIONS AND ANSWERS (1)
Question 1. Attachment “W912CM-17-T-0028 “, Page 42, paragraph 5.1 Basic Services: The Turn-Around Time for Maintenance/Inspection of fire extinguishers shall be completed within 14 days after the documented receipt of the fire extinguishers by the Contractor. Certifications of work performed shall be submitted to the COR within 14 days of performance completion. Work shall be carried out fast enough so that there are always sufficient extinguishers of each type in the store…..during this period (14 days), all fire extinguishers should be checked and maintained, or with which number of fire extinguishers we should plan?
Government Response: In accordance with PWS paragraph 5.1, the Contractor shall provide a preventive maintenance (PM) schedule for COR approval. The Contractor shall perform maintenance and inspection on all fire extinguishers in accordance with this approved schedule. Not all fire extinguishers will require maintenance and inspection at the same time.
Question 2. Attachment “W912CM-17-T-0028 “, Page 44, paragraph 5.2.8 Material: The offeror shall invoice for materials and spare parts at actual cost (seller's invoice) including all discounts and rebates granted by the seller to the Contractor, and in accordance with Attachment 6 – Price Books A/B/C. Is there a handling fee planned for this Line Item?
Government Response: There is no reimbursable handling fee. In accordance with FAR clause “52.212-4 CONTRACT TERMS AND CONDITIONS -- COMMERCIAL ITEMS (JAN 2017) ALTERNATE I (JAN 2017) (ii)(D) (2) Indirect Costs (Material Handling, Subcontract Administration, etc.), the Government will reimburse the Contractor for indirect costs on a pro-rata basis over the period of contract performance at the following fixed price: None.”
Question 3. Is therefore a site visit planned?
Government Response: There is no site visit planned. The information provided in the Solicitation is considered sufficient for offerors to submit a realistic offer.
File details come from the government source that posted it. Updated .