Little Pumpkin Site Visit Questions-Answers .pdf

PDF 67 KB Posted

Attached to
Oahe - Little Pumpkin Bank Stabilization Federal contract opportunity
Solicitation number
W9128F21B0006
Issued by
Department of the Army Corps of Engineers Engineering District Omaha

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Oahe - Little Pumpkin Bank Stabilization, newest first.
File Type Posted
Final W9128F21B0006 Little Pumpkin - Bid Abstract.pdf PDF
Signup Sheet 3.10.2021 - Little Pumpkin.pdf PDF
Little Pumpkin Specs.doc.pdf PDF
Little Pumpkin Drawings.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Little Pumpkin Site Visit 3-10-2021

Contractor Questions 10:00 a.m.

Question 1. What is the current water level?

Answer 1. 1421.0

Question 2. What is the work platform distance from the bank?

Answer 2. Work platform must be at a suitable distance from the bank allowing work to be performed without damaging the bank edge.

Question 3. Can rock be lowered from work platform?

Answer 3. Yes.

Question 4. Is fabric required under work platform?

Answer 4. Yes.

Question 5. Will the toe trench require dewatering?

Answer 5. No.

Question 6. Does topsoil need to be stripped?

Answer 6. Stripping of topsoil will not be permitted.

Question 7. Can work be performed from the high bank?

Answer 7. All work performed from the high bank shall be restricted to the work platform.

Question 8. If human remains are found, does work have to stop?

Answer 8. If human remains are inadvertently discovered during the construction process the contractor shall cease the activity in the area of the discovery and immediately provide notification to USACE.

Question 9. Is silt fence required?

Answer 9. Contractor shall follow all requirements of their approved SD stormwater discharge permit.

Question 10. Can trees be removed?

Answer 10. Trees above the high bank and within the bank slope must be cut flush with ground level. Trees in the slough area below the high bank may be pulled.

File details come from the government source that posted it. Updated .