Attachment_14_-_Questions_ _Answers.pdf
PDF 12 KB Posted
- Attached to
- Steel Indefinite Delivery, Indefinite Quantity
- Solicitation number
- W9124R-16-T-0047
About this file
Attachment 14 Questions Answers
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Steel Indefinite Delivery, Indefinite Quantity Questions & Answers
Question 24: Does this solicitation require all materials to meet the Buy American Act?
Answer 24: Yes, please reference DFARS 252.225-7000 Buy American – Balance of Payment Program Certificate and DFARS 252.225-7001.
Question 25: This solicitation is titled as an "Indefinite Delivery, Indefinite Quantity" (IDIQ), but elsewhere it is described as a "Single Award, Firm-Fixed Price" contract - can you explain this?
Answer 25: This solicitation is for a Single Award, IDIQ Firm-Fixed Price which means a single contractor will be awarded an IDIQ Firm-Fixed Price contract. Indefinite-Delivery is a type of contract in which the time of delivery is unspecified in the original contract but established by the contracting officer during performance. Indefinite Quantity is a type of contract providing for an indefinite quantity, within stated maximum or minimum limits of specific supplies or services to be furnished during a fixed period with deliveries to be scheduled by placing orders with the contractor. A Fixed-Price Contract is a type of contract providing for a firm pricing arrangement.
Question 26: Is Attachment 3 (8 foot) - intended to be the same as Attachment 12?
Answer 26: Yes.
Question 27: Do you have a delivery time from date of each order to when the material has to be on location.
Answer 27: No, refer to answer 26 for explanation of contract type.
Question 28: Has Solicitation Number: W9124R-16-T-0007 been canceled or is it still a valid solicitation?
Answer 28: Solicitation Number W9124R-16-T-0007 has been canceled due to reassessment of the requirement and has been re-solicited under Solicitation W9124R-16-T-0047.
Question 29: Is Solicitation Number: W9124R-16-T-0047 - Steel Indefinite Delivery, Indefinite Quantity in addition to previous solicitation?
Answer 29: Solicitation Number W9124R-16-T-0007 has been canceled due to reassessment of the requirement and has been re-solicited under Solicitation W9124R-16-T-0047.
Question 30: Is there a specific site I can find this solicitation on?
Answer 30: Yes, please go to the Federal Business Opportunity website at https://www.fbo.gov/
Question 31: Other than the quantities for each line item, are there any other differences between this solicitation and Solicitation W9124R-16-T-0007 issued on March 3, 2016?
Answer 31: The scope of the current solicitation is very similar to W912R-16-T-0007. The main different is the minimum guarantee and ceiling amount were increased and this requirement is a five year single award where the Government anticipates award of one individual IDIQ. The single award IDIQ will be determined based off quotes submitted for the five years reference clauses 52.212-2. Please see Combined Synopsis/Solicitation and supporting documentation for additional information.
Question 32: When Attachment 1 was printed, only the first four items printed but items five through eight did not print. Can we write the quantity on our quote sheet?
Answer 32: A recommendation would be to clear the print area on the Excel spreadsheet by selecting Page Layout where you will see the Page Setup tab. In the Page Setup group, click Print Area and choose Clear Print Area from the menu. Yes, you may write the quantity on your quote sheet.
File details come from the government source that posted it. Updated .