Amendment 3_PCL Recompete W9124M24R0016.pdf
PDF 224 KB Posted
- Attached to
- PCL Rentals and Services for FSGA/HAAF
- Solicitation number
- W9124M24R0016
About this file
This document is an Amendment to a Solicitation for PCL Rentals and Services for Fort Stewart, Georgia and Hunter Army Airfield. The amendment provides answers to questions received during and after a site visit conducted on July 22, 2024. The key details include:
The solicitation number is W9124M24R0016 and the contract will be administered by the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command. The previous contracts for these services were W9124M-19-D-0010 for Fort Stewart and W9124M-19-D-0001 for Hunter Army Airfield, with Major Contracting Services, Inc. as the incumbent. The solicitation requires providing, servicing, and removing Portable Chemical Latrines (PCLs) and disposing of associated waste to support training and recreation events at both locations. Relevant details on quantities, service frequencies, performance metrics, and communication/reporting procedures are provided in the amendment. Offerors must submit their proposals in accordance with the instructions in FAR 52.212-1 and the solicitation addendum.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CO NTRACT ID CODE P AGE OF P AGES
1 4
2. A MEN DMENT/ MODIFICATION NO .
U0003
6. ISSUED BY CODE
3. EFFECTIVE DATE
25-Jul-2024
4. REQUISITION/PU RCHASE REQ. NO.
7. AD MINISTERED BY (Ifother t han item 6)
5. P ROJECT NO .(If appli cable)
CODE
See I tem 6
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, Count y, Stat e and Zip Code) 9A. AMENDMENT OF SOLICI TAT ION NO.
W9124M24R0016
X 9B. DAT ED (SEE IT EM 11)
26-Jun-2024
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
CODE FACILI TY CODE
10B. DAT ED ( SEE IT EM 13)
11. THIS IT EM ONLY APPLIES T O AMENDMENT S OF SOLICITATIONS
X The above numbe red solicit ati on i s amended as set forth in It em14. The hour and date specified for receipt of O ffer is ext ended, is not extended.
O ffer must acknowl edge rece ipt of t his amendment pri or to the hour and date specified in the sol ici tat ion or as amended by one oft he fol lowing me thods:
( a) By compl eti ng Items 8 and 15, and returning copi es ofthe amendment ; (b) By acknowledgi ng recei pt ofthi s a me ndme nt on each copy oft he offer submitted;
or ( c) By s eparate let ter or t elegram whi ch i ncludes a refe rence t o t he s olic ita tion and amendment numbers . FA ILURE OF YOU R A CKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT TH E P LACE D ESIGNATED FO R TH E RECEIPT OF OFFERS P RIO R TO THE HOUR AN D DATE SP ECIFIED MA Y RESULTIN
REJECTIO N OF YOUR OFFER. If by virtue of thi s amendment you desire t o change an offer already submit ted, s uch c hange ma y be made by t ele gram or let ter, provided each t elegramor l ett er makes re ference to the sol ici tat ion and this amendment , and is re ceived prior to the openi ng hour and date speci fi ed.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DAT A ( If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS I SSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORT H IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONT RACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. T HE ABOVE NUMBERED CONT RACT /ORDER IS MODIFIED T O REFLECT THE ADMINIST RATIVE CHANGES ( such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORT H IN ITEM 14, PURSUANT TO T HE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. T HIS SUPPLEMENT AL AGREEMENT IS ENT ERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OT HER (Specify type of modification and authorit y)
E. IMPORTANT: Contract or is not, is required to sign this document and return copies t o the issuing of fice.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/cont ract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment is to pr ovide answ ers to questions received during and following the site visit conducted on 22 Jul 2024.
Except as provi ded herei n, all t erms and condit ions oft he docume nt refere nced in Item9A or 10A, as heretofore change d, remai ns unchanged and in ful l force and e ffect .
15A. NAME AND TIT LE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND T ITLE OF CONTRACTING OFFICER ( Type or print)
15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SI GNED
TEL:
16B. UNITED ST AT ES OF AMERICA
EMAIL:
16C. DAT E SIGNED
(Signatur e of person authorized t o sign)
BY
(Signature of Contract ing Officer )
EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11- 84
30-105- 04 ST ANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescr ibed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
X
X
MICC - FORT STEWART
976 WILLIAM H. WILSON AVE SUITE 100
FORT STEWART GA 31314
W9124M
25-Jul-2024
W9124M24R0016
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been modified:
SOLICITATION QUESTIONS/ANSWERS
1. How many locations are off the paved surface?
Answer: The majority are off a paved surface. The tank trails are used to access them.
2. What are the CLINS response times?
Answer: Refer to Technical Exhibit 4, paragraph 3.6 – 3.6.2.
3. What are the notification methods per CLIN?
Answer: Task order will be issued based on requirement, contractor will need to coordinate with COR and end user for delivery time.
4. How many total permanent?
Answer: Refer to Technical Exhibit 3-2 and 3-4.
5. Are the cleanings 1 or 2 times per week?
Answer: Refer to Technical Exhibit 4, paragraph 3.4 – 3.4.2.
6. What is the highest number of temporary?
Answer: Refer to Technical Exhibit 3-1
7. What is the typical duration the temps are used?
Answer: Each task order will describe the length of time required.
8. What is the typical notification time frame for the temps?
Answer: Task order will be issued as advance as time permits.
9. What type of vehicle is currently being used?
Answer: Type of vehicle to be used is at the contractor’s discretion, providing in compliance with the contract.
10. What is the maximum number of permanents at one site?
11. Can a map be provided of the specific locations/numbers of permanents?
12. What is the average requirement for HAAF?
Answer: Task order will describe the requirement.
13. Should we price all the CLINs that end in letters (0001AA, 0002AA, 0002AB, ...) and leave the regular
CLINs blank?
Answer: Per solicitation amendment 0001, all CLINS with NO quantities have been removed.
14. Should we price all CLINS (both 0001 and 0001AA types)?
Answer: CLINS with quantities listed must have price provided.
15. Are there any particular challenges or conditions at the locations that we should be aware of when planning our services?
Answer: See question 1 answer.
16. Could you please share the solicitation number, award amount, and the incumbent contractor for the previous contract for these services?
Answer: Current contract for Fort Stewart, GA is W9124M-19-D-0010 and previous contract Hunter Army Airfield, GA was W9124M-19-D-0001, incumbent for both contracts was Major Contracting Services, Inc.
17. Were there any particular areas where the previous contractor excelled or areas where improvements are needed?
Answer: The Government is not authorized to release source selection sensitive information.
18. What are the key performance indicators (KPIs) or metrics that will be used to evaluate the contractor’s performance?
Answer: Refer to PWS paragraph 6. Performance Requirement Summary (PRS) Matrix.
19. How will communication and reporting be handled between the contractor and the facility management?
Answer: Refer to Technical Exhibit 4, paragraph 3. 2.
20. The qty listed for each of the CLINs - is this truly the estimate for each year or is the qty listed somehow an error?
Answer: Quantities listed for each CLIN is an estimate for a year.
21. Have the quantities for this contract significantly increased or decreased vs the last awarded contract
- or can you list the last award or contract number?
Answer: Historical requirements were used to estimate the current requirement.
22. Do the daily meetings need to be in-person or can they be virtual?
Answer: See question 19 answer.
23. Defining the meaning on pages 4 & 5 of “ITEM NO 0001 AA IMCOM-Monthly Rental”, “ITEM NO 0001 AB ASC – Monthly Rental Standard PCL”, and ITEM NO 0001AC Other Tenant – Monthly Rental Standard PCL”. Are we to define the total QTY price and each unit price separately or are these different services?
Answer: See question 13 and 14 answer.
24. Can you please clarify on Page 83 “CLIN DELIVERY/TASK etc”. Are we to define our minimum/max quantities and $ amounts for each location?
Answer: Offerors do not need to fill out.
25. How would you like your proposal submitted and what information do you need in my proposal?
Answer: Refer to FAR 52.212-1 and the addendum 52.212-1 in the solicitation.
26. Is there an incumbent? If so, who was it and what was the award amount?
Answer: See question 16 answer.
27. Is this specifically for PCL’s along with the removal of waste and supplies, or does this include the wash stations as well?
Answer: Refer to the PWS and TE 4.
28. How do you want the quote submitted? I also wanted to ask if this contract was a new requirement. If not, who would happen to be the incumbent and how much is the award? Answer: See answers on question 16 and 25.
29. Will the government please clarify if there is an incumbent providing service on this contract or is this level of effort a new need?
Answer: See question 16 answer.
30. If there is an incumbent, can the government please provide the most recent contract award number
& contract value?
Answer: See question 16 answer.
31. It was advised there were about 250 permanent toilets on site. Can you please confirm how many permanent toilets will be onsite as well as what the frequency of service would be? 1x weekly 2x weekly.
Answer: Refer to Technical Exhibit 3-2, 3-4 and Technical Exhibit 4.
32. Can we get a map with quadrants as well as how many toilets are in each quadrant?
Answer: See question 31 answer. Quantities may change with each task order.
33. How well is the cell service when on the ranges for our techs.
Answer: The cell service is depending on cell service provider.
34. Is there a lay down yard on site that we can use to store toilets and a truck?
Answer: Refer to Technical Exhibit 1 and 2.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .