IB08_Amendment 0001_W9124D25QA212_Boston MEPS Noon Meals RFQ.pdf
PDF 3 MB Posted
- Attached to
- Boston MA. MEPS Noon Meal Solicitation
- Solicitation number
- W9124D25QA212
About this file
This document is a Standard Form 30 Amendment of Solicitation/Modification of Contract for a Military Entrance Processing Station (MEPS) noon meal service in Boston, MA. The amendment extends the proposal response deadline from June 30, 2025, to July 7, 2025, at 10:00 AM, and provides detailed responses to 12 vendor questions regarding meal delivery specifications. Key details include requirements for meal delivery in a cooler (which will be returned daily), integration of mission day meal pricing into the firm-fixed unit price, and a $1,500 annual guaranteed procurement with no minimum daily quantity guarantee. The solicitation requires a variety of daily beverages, specific bread options, and adherence to strict packaging and delivery guidelines. Vendors must provide noon meals to applicants processing through the Boston MEPS, with specific requirements for meal composition, beverage selection, and delivery logistics.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER.
If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
16C. DATE SIGNED
Previous edition unusable STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016) Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)
6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE FACILITY CODE
SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
The offer due date has been updated from June Block 14 (Description of Amendment/Modification):
30, 2025, at 10:00 AM to July 7, 2025, at 10:00 AM.
Response to Questions Received:
1. Are there any specific packaging or labeling preferences beyond what is mentioned in the specifications (e.g., individual meal labeling, allergen declarations, etc.)?
Answer: No
2. Would reusable delivery containers (such as coolers) be returned daily to the vendor, or should vendors plan for single-use packaging?
Answer: The MEPS has a refrigerator for storing noon meals. Meals must be delivered in a cooler and handed off to staff. Coolers will be returned daily, or vendors may use single-use packaging if preferred.
3. Is there any required documentation beyond Form 727-E that the vendor should account for in their administrative duties?
Answer: There are no administrative duties beyond what is listed in the solicitation.
4. Is a site visit required or encouraged prior to the contract start date?
Answer: Any site visits will be arranged post award if needed.
5. Mission Day Meals: Should pricing for mission day meals be included as a separate line item, or integrated into the firm-fixed unit price?
Answer: Pricing for mission day meals must be integrated into the firm-fixed unit price.
6. Minimum Order Volume: Is there a minimum daily quantity guarantee beyond the annual guaranteed $1,500 procurement?
Answer: There is no minimum daily quantity guarantee beyond the annual guaranteed $1,500 procurement.
7. Is there available parking for delivery? Loading dock, designated spots etc.?
Answer: Parking availability, including loading dock access or designated spots, is not specified in the solicitation. HQ USMEPCOM has advised there are several parking options at no cost to the contractor for when meals are delivered. The specific option will be decided upon award when we conduct the Post Award Meeting.
8. 3.4.8 Cold Beverage: "All of the following types of beverages are required on a daily basis" Is the vendor expected to offer a variety beverage for each meal ordered?
Answer: As stated in Paragraph 3.4.8. of the Product and Delivery Specifications, a variety of drinks are required on a daily basis with the majority of the variety to be carbonated soft drinks. The variety should include all of the options listed in Paragraphs 3.4.9., 3.4.9.1., 3.4.9.2., and 3.4.9.3. Please note, Paragraph
3.4.9.3. is only when requested. Also, please note the meal packaging requirements in Paragraph 3.5.
Therefore, drinks are not packaged with each individual meal. A variety of drinks shall be provided daily
W9124D25QA2120001
and they are on a first come, first serve basis to the applicants.
9. 3.4.1.1. Bread: Can any other bread be offered? White or wheat sandwich roll, white or wheat bread, or white or wheat wrap?
Answer: Please refer to Section 3.4.1.1. for bread requirements. There are no exceptions.
10. Holiday Service Expectations: Are noon meals ever required on federal holidays, or only for processing that takes place the following day?
Answer: Please refer to Paragraph 3.1 on Page 4 of the PDS attached to the solicitation.
11. Training Requirements: Can AT Level I, IWATCH, and OPSEC training certificates be submitted post-award, or must they be included in the proposal?
Answer: Please refer to Paragraphs 1.2.1., 1.2.2., and 1.2.3. on Page 1 of the Product and Delivery Specifications (PDS) attached to the solicitation. These paragraphs specifically state time thresholds.
Additionally, all trainings and timelines of submitting documents can be located on Page 7 in the Technical Exhibit 1, Deliverables of the PDS.
12. Submission Method: Are proposals to be submitted via email or through a specific procurement portal (e.g., SAM.gov)?
Answer: Please refer to FAR 52.212-1 Addendum, Instructions to Offerors - Commercial Products and Commercial Services, Paragraph 3 on Page 23 of the solicitation.
Solicitation/Contract Form Continuation
The following changes have been made:
INFORMATION FROM TO
Response Due Date 30 Jun 2025 07 Jul 2025
W9124D25QA2120001
| IDCode: J |
| Page: 1 |
| Pages: 3 |
| AmendNo: 0001 |
| EffDate: 27 JUN 2025 |
| ReqNo: |
| ProjNo: |
| IssCode: W9124D |
| AdmCode: |
| IssuedBy: W6QM MICC-FT KNOX |
KO DIRECTORATE OF CONTRACTIN, BLDG 1109B RM 250
FORT KNOX, KY 40121-5000
UNITED STATES
JACOB BEASLEY, EMAIL: JACOB.C.BEASLEY.CIV@ARMY.MIL TELEPHONE: 502-624-3666
AdminBy:
SCD: PAS:
| ContractorNameAdd: |
| Code: |
| FacCode: |
| SolChg: 1 |
| SolNo: W9124D25QA212 |
| SolDate: 28 MAY 2025 |
| AwardChg: Off |
| AwardNo: |
| AwardDate: |
| Amended: 1 |
| OffrExt: 1 |
| OffrNoEx: Off |
| NoCopies: 1 |
| ApprData: SEE CONTINUATION |
| ChgeOrd: Off |
| ChgeOrder: |
| Modify: Off |
| SuppAgre: Off |
| SuppAuth: |
| ModOthr: Off |
| OthrSpec: |
| NoReq: Off |
| Require: Off |
| Copies: |
| Descript: SEE SCHEDULE |
| ContNameTitle: |
| CoNameTitle: MELISSA J. BRACKETT |
| ContDate: |
| CODate: 27 JUN 2025 |
File details come from the government source that posted it. Updated .