W9124D-18-T-0015_Questions_and_Answers.pdf

PDF 72 KB Posted

Attached to
Wireless Mouse
Solicitation number
W9124D-18-T-0015
Issued by

About this file

Attached is the list of questions and responses received.

View the file

Other files

File Type Posted
W9124D-18-T-0015_Amendment_2_.pdf PDF
W9124D-18-T-0015_Amendment_1.pdf PDF
W9124D-18-T-0015.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation W9124D‐18‐T‐0015

Wireless Mice

Questions and Answers

1. Will the Government accept models that take a different configuration of batteries other than two‐ AAA. For example, one‐AAA, one‐AA batteries, or two AA‐batteries?

ANSWER: Yes

2. Can you please provide a link to leads model K0442?

ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. See the description section.

3. Is there a Specific OEM/manufacture that you are looking at for the computer mice?

ANSWER: See the description section of the specifications which is located on page 48 of the solicitation.

REVISED ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. See the description section.

4. Who is the manufacturer of the wireless mice? I am seeing no reference online to these part numbers: Ex: “PPI 915” ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. See the description section.

5. I see that you are asking for a base year, and then option years (x2). Is this acquisition for the hardware (wireless mice) for an initial year, and potential purchase for an additional 2 years? Or is this some sort of annual maintenance that you are requesting option years on?

ANSWER: This is a Requirements Type Contract for the procurement of wireless mice with a base year plus two one‐year option periods, which means the options may be exercised/executed, allowing for one year periods where the Government may award delivery orders for wireless mice throughout the year as needed. There is no annual maintenance requested.

6. Will this be a single order, or will it be a blanket purchase agreement for said years?

ANSWER: This is a Requirements Type Contract in which separate delivery orders will be placed for the items as needed. See clauses 52.216‐19 Order Limitations and 52.216‐21 Requirements within the solicitation.

7. Do you have an image/picture of the mouse the ARMY used last time, and dimensions?

ANSWER: No

8. Will it be alright to keep the Manufacturer name on the regulatory label and users guide/manual...or will we be required to use a different name ‐ such as the ARMY?

ANSWER: Yes it is okay keep the Manufacturer name on the regulatory label and users guide/manual.

9. Can we get all the necessary logo's that will be required on the mouse in high resolution files (EPS)..and can we get the size of the logos needed ANSWER: The specifications within the solicitation contains the logos required. The images will be provided to the vendor awarded the contract. The vendor will be required to size.

10. Does this wireless mouse need to be TAA compliant?

ANSWER: No

11. The Tech spec's call for a "power bank". What is this? a 2x AAA battery mouse is being requested here. Are you requesting a AAA battery charger? Please specify what is meant by "power bank".

ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. Any reference to "power banks" has been removed. Only wireless mice are required.

12. Do the shipping instructions outlined for "PSI 275 master shipping container" and "master box with detailed markings" ‐ apply to the mouse as well, or just this power bank item?

ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. Any reference to "power banks" has been removed. Only wireless mice are required.

13. Can you provide more info on the "Brand name" suggestion. The Leeds # K0442 does not show up as a mouse. Any info. you can provide on the mouse equal in style to would help.

ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. See description section.

14. Can you please send a picture or a new model number? Leeds item # K0442 does not appear on their website.

ANSWER: There will be an amendment posted to the solicitation which changes the specifications. See the description section.

15. On page 5 the table shows three options for the Army, Reserve and ROTC and the total for the sum of each. Does this mean that we will be providing three options for each component for a total of 900,000 units?

ANSWER: This is a Requirements Type Contract for the procurement of wireless mice with a base year plus two one‐year option periods, which means the options may be exercised/executed, allowing for one year periods where the Government may award delivery orders for wireless mice throughout the year as needed. Total estimated amount is 900,000.

16. On page 4 of 12, under: Description States; Black custom Wireless Mouse using USD2.4technology.

Should that read as; Black custom Wireless Mouse using USB2.4technology?

Same is the case on page 7 and 10 of 12 under Description.

Should that read as; Black custom Wireless Mouse using USB2.4technology?

ANSWER: Yes, an amendment will be posted to the solicitation indicating the change.

17. With regards to the above mentioned solicitation, can you send me the images of the ARMY, RESERVE, and ROTC so that I can calculate the cost of the printing of the logos? We need to know how many colors per.

ANSWER: The specifications within the solicitation contains the images required. The images will be provided to the vendor awarded the contract.

18. Is the solicitation for US Small business only or can we also submit a quote exactly as requested?

ANSWER: This solicitation is a 100% small business set‐aside as indicated.

File details come from the government source that posted it.