Q&A_W9124D-18-T-0004_Blue_Tooth_Speakers-Final.pdf
PDF 15 KB Posted
- Attached to
- Portable Blue Tooth Speakers Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W9124D-18-T-0004
About this file
Attached are responses to questions in addition to the previously posted Q&As on December 11, 2017.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W9124D-18-T-0004-0004_Amendment_4_-_Blue_Tooth_Speakers.pdf | ||
| Q&A_W9124D-18-T-0004_Blue_Tooth_Speakers.pdf | ||
| W9124D-18-T-0004-0003_Amendment_3.pdf | ||
| W9124D-18-T-0004-0002_Amendment_2.PDF | ||
| W9124D-18-T-0004-0001_Solicitation_Amendment.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W9124D-18-T-0004 Portable Bluetooth Speakers
Questions/Answers Final
1. Can you please clarify the 60 day (40%) / 90 day (30%) 120 day (30%) requirement specified in the solicitation? This is for the amount of 250,000 units? The awarded bidder will get a PO for 250,000 units or as needed basis? With no minimum order as long is not under 500 units? If so, how does the percentage requested apply?
ANSWER: There has been an Amendment 4 posted to FBO.
2. I request you to provide us the following details before we buy the document:
1) List of Items, Schedule of Requirements, Scope of Work, Terms of Reference, Bill of Materials required.
2) Soft Copy of the Tender Document through email.
3) Names of countries that will be eligible to participate in this tender.
4) Information about the Tendering Procedure and Guidelines
5) Estimated Budget for this Purchase
6) Any Extension of Bidding Deadline?
7) Any Addendum or Pre Bid meeting Minutes?
ANSWER: See solicitation posted in FBO and all amendments.
3. Is the army buying a guaranteed minimum amount? The price for 500 units and the price for 200,000 units it is completely different. Can we offer tiered pricing?
ANSWER: Please read 52.216-19 ORDER LIMITATIONS and 52.216-21 REQUIREMENTS in the solicitation. The quantities of supplies or services specified in the Schedule are estimates only and are not purchased by this contract. Delivery orders will be issued under the contract as needed by the requiring activity and the quantities of each delivery order are unknown at this time. The Government is seeking a proposed price per unit regardless of the quantities needed on each delivery order since the quantities are unknown at this time.
4. Estimated Annual Quantity: To be determined on individual delivery orders this means is up to the army to buy as needed?
ANSWER: Yes
5. Is the army is purchasing 200,000 units at once?
ANSWER: No. There will be delivery orders as needed throughout the life of the contract.
6. Do you just need the Main Solicitation and Amendment 4?
ANSWER: Please acknowledge receipt of all amendments.
7. Will the Government please add CLIN 0001 with the updated quantities (275,000 and 200,000, respectively) to the SF1449 Continuation Sheet, so we can provide a proper quote?
ANSWER: Refer to amendment 4 of each solicitation. Provide your quote as requested on page four of 18-T-0004-0004 (add your pricing in the charts).
8. Can I note acknowledgement of amendments one, two and three on a separate sheet since section 12 (a) does not indicate returning a copy of the amendment?
ANSWER: Yes
9. The RFQ states on page 38 - 43 the requirement for IUID. Is this correct?
From other contracting officers I have spoken to about IUID, they are typically utilized only if the unit cost exceeds $5,000 each. These blue tooth speakers do not cost $5,000 each.
IUID adds additional costs to the total cost of the product. Could you please confirm whether IUID is required on this contract?
ANSWER: Annotate N/A
10. Could you please grant us more time in the RFQ by stating 3-4 weeks versus 10 calendar days?
ANSWER: Preproduction samples are due within 21 calendar days after contract award.
File details come from the government source that posted it.