SOLICITATION_-_Amendment__02_-_Questions_and_Responses.pdf
PDF 119 KB Posted
- Attached to
- Underground Storgae Tank's Upgrades and Repair
- Solicitation number
- W9124A-19-R-0017
About this file
Amendment #02 Questions & Responses
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND RESPONSES
SOLICITATION: W9124A-19-R-0017 – Underground Storage Tanks’ Upgrades and Repairs
1. Task # E.1 site 1: For the AAFES SITE are we planning on installing new UDC dispenser pan sensors inside of UDC sumps and tie them back to the existing Veeder root system in the store?
ANSWER: Yes, please see paragraph E.1.14.
2. Task # E.1 site 1: Are we replacing the (4) existing UST tank submersible tank sumps on the four existing tanks where is the submersible pumps are installed at this site, we talk about doing that but do not see it on the bid breakdown item task list?
ANSWER: Yes, and shall pass ADEQ inspection.
3. Task # E.1 site 1: We are going to replace the damage vents lines & rack on this site?
ANSWER: Yes, and shall pass ADEQ inspection. Please see E.1.15.
4. Tack # E.1 site 1: Are we replacing the existing drop tubes at this site (OPW 71so drop tubes) for all the tanks? Do not see these items on the repair break down list? For this site or are we adding these items into the other line items for this project?
ANSWER: Yes, and shall pass ADEQ inspection. Please see E.1.16.
5. Owner going to provide site drawings for these projects and GC that is awarded to modify for permits?
ANSWER: Yes, the government will provide site drawings and General Contractor shall modify for permits. Verbiage has added to the Scope paragraph for each of the five tasks.
6. GC to get all permits for these projects?
ANSWER: Yes.
7. Do we need to get permits from the base? If yes is there any costs?
ANSWER: Yes, a dig/permit/locate request (Blue Stake) $129 per location, per month. Garrison Safety might require a confined space permit, please see SOO paragraph E.3.3. Contractor shall submit an Accident Prevention Plan after award, please see paragraph F.3.2. The government shall provide a template upon request.
8. Task # E.2 site 2: Are we replacing the UST tank submersible tank sumps (3) at this site? If not, GC just to repair all the sub pump tank sump fitting inside of sump? and pass the hydrostatic testing?
ANSWER: No, do not replace tank sumps at this location. Repair all the sub pump tank sump fittings inside of sump and pass the hydrostatic testing.
9. Task # E.3, # E.4, # E.5 sites #3, #4 , #5: We plan on replacing all the UST tank sumps on these (3) sites, not just repairing them?
ANSWER: YES and shall pass ADEQ inspection. Please see paragraphs E.3.9, E.4.6, and E.5.5.
10. New UDC dispenser pans & UST tank sumps to be Hydrostatic tested when done after install to include the fill/spill buckets on all the tank? Including the existing that are only getting repaired?
ANSWER: Yes, and shall pass ADEQ inspection.
11. GC to test all tanks and lines after repairs and replace?
ANSWER: Yes, and shall pass ADEQ inspection.
12. Each task has a line item for the soil contamination? How do you want us to bid this? A set est.
cost not to exceed $ ANSWER: CLIN established for soil contamination. Soil contamination price per cubic yard has been established at $1,130.00. Please entire this price for one cubic yard.
13. What additional grounding are you looking for? E.2 TASH 2 SITE?
ANSWER: Government requires grounding per National Electrical Code (NEC) requirements for motor fuel dispensing facilities. Please see paragraph E.1.3. and E.2.15.
File details come from the government source that posted it.