W9124724R0056-001_Amendement.pdf
PDF 151 KB Posted
- Attached to
- Catered Meals
- Solicitation number
- W91247-24-R-0056
About this file
This document is an amendment to solicitation W91247-24-R-0056 for catered meals to support an Active-Duty Training (AT) event at Fort Barfoot, VA from May 11-24, 2024. The amendment incorporates questions and answers from industry, and updates the quantity and period of performance for CLIN 0001.
The key details are:
- The total quantity for breakfast meals has been reduced from 3,318 to 3,081, while the dinner meal quantity remains at 3,318.
- The delivery period for breakfast has been updated to May 12-24, 2024, while the dinner delivery period remains May 11-24, 2024.
- Contractor personnel are required to serve the main entree, and meals can be delivered in individually packaged to-go containers or with the contractor providing serving staff.
- The overall per diem rate is $59, with $13 authorized for breakfast and $26 for dinner.
- This is a small business set-aside solicitation issued by the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W9124724R0056_SolicitationAmendment.pdf | ||
| W9124724R0056_Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provi ded herei n, all t erms and condit ions of t he document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remai ns unchanged and in ful l force and effect .
15A. NAME AND TIT LE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
ST ANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescr ibed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to incorporate the questions and answ ers from industry and also update the quanitity and period of perf ormance in CLIN0001.
1. CONTRACT ID CODE P AGE OF P AGES
J 1 4
16A. NAME AND T ITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DAT E SIGNED
BY 24-Apr-2024
16B. UNITED ST AT ES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contract ing Officer)(Signature of person author ized t o sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, Count y, Stat e and Zip Code) X W9124724R0056
X 9B. DAT ED (SEE IT EM 11)
17-Apr-2024
10B. DAT ED (SEE IT EM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITAT ION NO.
11. THIS IT EM ONLY APPLIES T O AMENDMENT S OF SOLICITATIONS
X The above numbered soli cit ati on i s amended as set forth in It em 14. The hour and date specified for rece ipt of Offer is ext ended, X is not extended.
Offer must acknowl edge rece ipt of t his amendment pri or to the hour and date specified in the sol ici tat ion or as amended by one of t he fol lowing methods:
(a) By compl eti ng Items 8 and 15, and returning copi es of the amendment ; (b) By acknowledgi ng recei pt of thi s amendment on each copy of t he offer submit ted;
or (c) By s epara te let ter or t elegram whi ch i ncludes a refe rence t o t he s olic ita tion and amendment numbers . FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE P LACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS P RIOR TO THE HOUR AND DATE SP ECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of thi s amendment you desire t o change an offer already submit ted, s uch change may be made by t elegram or let ter, provided each t elegram or l ett er makes re ference to the sol ici tat ion and this amendment , and is received prior to the openi ng hour and dat e speci fi ed.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DAT A (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORT H IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONT RACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. T HE ABOVE NUMBERED CONT RACT /ORDER IS MODIFIED T O REFLECT THE ADMINIST RATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORT H IN ITEM 14, PURSUANT TO T HE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. T HIS SUPPLEMENT AL AGREEMENT IS ENT ERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OT HER (Specify type of modification and authorit y)
E. IMPORTANT: Contract or is not, is required to sign this document and return copies t o the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/cont ract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/ MODIFICATION NO. 5. P ROJECT NO.(If appli cable )
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
24-Apr-2024
CODE
MICC CENTER - FORT LIBERTY
MICC - FORT LIBERTY
2175 ROCK M ERRITT AVENUE, STOP A
FORT LIBERTY NC 28310- 5000
W91247 7. ADMINISTERED BY (If other t han item 6)
4. REQUISITION/P URCHASE REQ. NO.
CODE
See I tem 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W9124724R0056
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES
CLIN 0001
The pricing detail quantity has decreased by 237.00 from 3,318.00 to 3,081.00.
DELIVERIES AND PERFORMANCE
The following Delivery Schedule item for CLIN 0001 has been changed from:
DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS DODAAC /
CAGE
POP 11-MAY-2024 TO
24-MAY-2024
N/A N/A
FOB: Destination
To:
DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS DODAAC /
CAGE
POP 12-MAY-2024 TO
24-MAY-2024
N/A N/A
FOB: Destination
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS.
Catered meals RFIs – PANMCC-24-P-0000 010891
1. What date will award be made?
Answer: Estimated award date 03 May 2024.
2. Are you wanting the selected contractor to use the 14 or 21-day rotation menu?
Answer: 14-day rotation
3. If a rotation menu is preferred, could you please provide which one you’d want us to work off as there are several that the Army/Guard uses?
Answer: Propose a suggested menu
4. If a rotation menu is NOT preferred and you would like the contractor to propose a suggested menu, should this be done before or after award?
Answer: Yes, before award
5. Would you like us to quote the CLINs within SF1449 or in separate proposal format?
Answer: Quote shall be in the SF 1449 document.
6. CLINs state 3,318 meals each, however 5.1 details 3,081 breakfasts, please clarify.
Answer: 3,081 is the total of breakfast meals for the entire rotation. (237 PAX daily) X (13 days) equals 3,081. Dinner will be (237 PAX daily) X (14 days) equals 3,318 dinner meals
7. Will there be any deviation of CLINs quantity +/-?
Answer: No
8. As there is no lunch on this solicitation with the total M&IE GSA rate of $59.00, are we to assume breakfast and dinner may add up to, but not exceed the total per diem? FAR 301-11.101 states if the employee is on all day travel, up to 100% can be utilized, unless we’re misunderstanding that verbiage.
Answer: No. $59 is the total perdiem for Fort Barfoot location. The total amount for Breakfast and dinner is $39. Authorize breakfast amount is $13 and dinner amount is $26.
9. Will breakfast start on 11MAY 24 and end on 24 MAY 24?
Answer: No, Breakfast starts on 12MAY24 and end in 24MAY24
10. Will dinner start on 11MAY24 and end on 24MAY24?
Answer: Yes
11. To clarify, both breakfast and dinner are self-serve, correct? We do not see any verbiage outlining servers or service in a buffet setting and Part 3.1 is not clear on the terms of “serve.”
Answer: No, it can’t be self-serve because we don’t have qualified personnel to serve the meals.
Contractor personnel shall be provided to serve the main entrée.
12. Should the meals be delivered in self-serve containers (family style) or individually packaged in clam shells and/or other comparable container?
Answer: individually to go plates will be fine
13. Meal service should only last 30-45 minutes at most, is that what this time of service is expecting if we’re to provide personnel for buffet service (this question would not apply to drop off)?
Answer: Mealtime will be between a 2-hour timeframe. Breakfast 0600-0800 and dinner 1700- 1900.
14. Is a food truck allowed to be on site for prep and/or execution?
Answer: Yes, they will need a valid state driver’s license and the approved contract saying that they will feed us.
15. To our knowledge, GSA M&IE does not cover labor costs associated with catering or buffet service (as a catered service/event). How would you like us to incorporate this fee into the response if the solicitation requires personnel to provide buffet service (vs drop-off only)?
Answer: Fees will be added to the unit price per meal.
16. Are you looking to include all the items listed on the sample menu, or would you prefer to select only a few items from there?
Answer: Yes, provide your menu sample
17. Does the unit require the meals to be dropped off in individually wrapped to-go containers?
Answer: Yes (additional option).
18. Does the unit require the meals to be dropped off in buffet style pans, delivered hot and ready to be served by the unit's personnel?
Answer: Dropping the food off is another option. However, it must be dropped off in individually wrapped to-go containers or the contractor needs to provide personnel to serve food.
19. Does the unit require the contractor to deliver, set-up, serve, take down and clean up the serving area after meal service is complete?
Answer: Yes, if the contractor utilizes the DFAC to cook/prepare food. As a buffet, they will be responsible for delivery, set-up, serve, take down, and clean up the area after meal service is complete. The contractor will not be responsible to setup, serve, take down and clean up if they just drop off the individually packaged containers.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .