W9123818Q0004_RFQ_Questions_&_Answers_dated_11-16-17.pdf
PDF 29 KB Posted
- Solicitation number
- W9123818Q0004
About this file
W9123818Q0004 RFQ Questions & Answers dated 11-16-17
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W9123818Q00040001_Folsom_RDO_Landscaping_Services_RFQ_Amendment_01.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ Questions & Answers dated 11-16-17 W9123818Q0004 Folsom RDO Landscaping Services RFQ
1. Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?
Answer: The previous Contract No. W91238-13-P-0080 Folsom Resident Office Landscaping Services was initially awarded for a base year plus 4 option years, totaling $61,170.00 for all 5 years.
2. Is this a new requirement?
Answer: Yes, this will be a new requirement and/or contract.
3. When will there be a site visit and how many site visits will be scheduled?
Answer: Site Visit Date/Time/Location: Wednesday, 8 November 2017 at 10:30am (PDT). Wed., 08 Nov 2017, 10:30am (PST) at Folsom Resident Office, 598 East Natoma St., Folsom, CA 95630, Mainline Ph: 916-608-4092.
Alternative site visits are based on the availability of staff/personnel.
4. What is the deadline to email Questions/Answers from interested vendors?
Answer: The deadline to email Questions/Answers from interested vendors to Healon.D.Knight@usace.army.mil is Thursday, 16 Nov 2017, 5pm (PST).
5. May we fax or email our proposal and other required RFQ documents? If so, what is the fax number and/or email address? What are the RFQ deadline(s)?
Answer: Please email all proposals and other required solicitation documents regarding W9123818Q0004 Folsom RDO Landscaping Services Request For Quotation to the following:
US Army Corps of Engineers, Sacramento District, Contracting Division Attn: Ms. Healon Knight, Contract Specialist Email: Healon.D.Knight@usace.army.mil RFQ Deadline: Monday, 20 Nov 2017, Wednesday, 22 Nov 2017, 5pm (PST).
6. Should the Prime Contractor be at the site visit? Or can the Subcontractor attend the site visit without the Prime Contractor?
Answer: This a question that only the Prime Contractor or Subcontractor whom will be performing the work can answer. In no event shall failure to inspect the site constitute grounds for a claim after contract award.
7. What is the percentage of the work should the Prime Contractor perform if they use a Subcontractor to perform the services required by the contract?
Answer: According to FAR Part 52.219-14 -- Limitations on Subcontracting, the prime contractor must perform at least 50% of the work.
8. Where does the federal government publically announce federal contracting opportunities?
Answer: www.fbo.gov (Federal Business Opportunities) website.
9. Where may I find the Federal Acquisition Regulation Manual or the Defense Federal Acquisition Regulation Manual?
Answer: https://www.acquisition.gov/far (FAR) or http://farsite.hill.af.mil (FAR & DFARS) websites.
10. Where can I see the scope for this RFP?
It is within the RFQ under the Performance Work Statement (PWS) Section regarding W9123818Q0004 Folsom RDO Landscaping Services RFQ located on www.fbo.gov.
File details come from the government source that posted it.