W91238-15-Q-0054_RFQ_Q As_dated_6-25-15.pdf

PDF 52 KB Posted

Attached to
Success Lake Grounds Keeping Services RFQ
Solicitation number
W91238-15-Q-0054
Issued by

About this file

W91238-15-Q-0054 RFQ Questions Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ Questions & Answers:

W91238-15-Q-0054 Success Lake Grounds Keeping Services RFQ

1. What is the current contract number, the incumbent contractor’s name and contract amount?

Answer: W91238-15-Q-0054 RFQ, the previous contract (W91238-14-P-0060) Success Lake Grounds Keeping Services was initially awarded for a base year plus 4 option years, totaling $204,710.00 for all 5 years.

contractor’s name or information for the previous contract.

2. Are all 3 RFQs (i.e. W91238-15-Q-0053/W91238-15-Q-0054/W91238-15-Q-0055) new requirements and/or contracts?

Answer: Yes, they will be new requirements and/or contracts.

3. When will there be a site visit and how many site visits will be scheduled?

Answer: There will be only one official site visit. However, Contractors can call to request an alternate time for a site visit pending the staff's availability. Site Visit details are located under the "Addendum to Instructions to the Offerors" section of the RFQ: Site Visit Date & Time: Thursday, 6/25/15 at 10am (PDT), Location:

Success Lake, 29330 Highway 190, P.O. Box 1072, Porterville, CA 93258 and Mainline: 559-784-0215.

4. On Page 38 of W91238-15-Q-0054 Success Lake Grounds Keeper Services RFQ, first paragraph, it states; "this contract provides for recreation janitorial and fish cleaning station services at Success Lake." Should this read services for grounds keeper?

Answer: W91238-15-Q-0054 Success Lake Grounds Keeper Services RFQ, and on page 38, will be changed from “this contract provides for recreation janitorial and fish cleaning station services at Success Lake” to “this contract provides for grounds keeping services at Success Lake.” A modification to the RFQ solicitation and RFQ Questions and Answers will be issued on www.fbo.gov regarding this discrepancy.

5. Were any of the current contracts previously joint with the janitorial contracts pertaining to W91238-15-

Q-0053/W91238-15-Q-0054/W91238-15-Q-0055? If not, may you provide the incumbent contractor for that contract along with the previous bid price?

Answer: No, these were all individual contracts and not joint contracts. We are not allowed to provide the incumbent contractor’s name. See answer in the above Question #1.

6. May we fax or email our proposal and other required RFQ documents? If so, what is the fax number and/or email address? What are the RFQ deadline(s)?

Answer: Please email all proposals and other required solicitation documents to the following Contracting POC and by the RFQ deadline(s):

US Army Corps of Engineers, Sacramento District, Contracting Division Attn: Ms. Healon Knight, Contract Specialist 1325 J St., Sacramento, CA 95814 Email: Healon.D.Knight@usace.army.mil

W91238-15-Q-0054 Success Lake Grounds Keeping Services RFQ, Deadline: 06 July 2015, 5pm (PST)

7. Can a Prime Contractor use subcontractors for a project? Is there a minimum requirement for the prime’s percentage of participation in the actual work?

Answer: If the Prime Contractor is awarded the contract and subcontracts the work out, the Prime Contractor must perform at least 50% of the work, while the subcontractor performs the remaining 50% of the work.

8. What is the deadline to submit questions/inquiries regarding the solicitation?

Answer: Tuesday, 30 June 2015 at 5pm (PST). There will be no more inquires or questions answered after this date.

http://www.fbo.gov/ mailto:Healon.D.Knight@usace.army.mil

RFQ Questions & Answers:

W91238-15-Q-0054 Success Lake Grounds Keeping Services RFQ

File details come from the government source that posted it. Updated .