QUESTIONS_ANWERS_AND_CLAFIFICATION.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
DES ALARM SYSTEM MAINTANCE
Solicitation number
W911SG18R0047
Issued by

About this file

Questions / Clarification and Anwers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS / ANSWERS REGARDING DES ALARM SYSTEM MAINTANCE

Please see the questions below in regards to the DES Alarm System Maintenance solicitation:

1. Please clarify if there is a Section L Instructions or Section M Evaluation Factors to be included with this?

(Question 1) – There is no Section L or Section M Evaluation Factors

2. Please clarify the POP for this effort.

On page 5 & 6, the Delivery Information states CLIN 0001, 0002 1001 & 1002 all as POP 30-SEP-2018 to 29-SEP-19.

And on page 8, Section 1.5 lists a Base and 4 option years.

(Question 2) – During the generation of the solicitation SF 1449 the system created the mistake that we couldn’t correct.

The requirement is for a Base Year with 1 Year Option. The Period of performance is 30 September 2018 thru 29 September 2019: Option Year 1 30 September 2019 thru 29 September 2020.

The PEFROMANCE WORK STATEMENT Page 8, Section 1.5 was not updated and corrected before attachment.

3. Since Fort Bliss utilizes the Ethernet RADCs on the Government’s network, does the NEC own the network switches and the backup battery units for those or does the contractor need to be responsible for these? What is the demarcation location that the contractor starts being responsible for in terms of the communications?

(Question 3) - Contractor is responsible for back up battery. I will provide clarification to which switches are the responsibility of the contractor and where the point of demarcation NLT 1000, Monday 17 Sep. (contacting manufacturer and NEC personnel)

4. Since the Ethernet RADCs are on the Government’s network, can the contractor assume DoD 8570.01-M applies which requires the contractor supporting Information Assurance/Information Technology functions to be appropriately certified (such as A+, Security +, etc)?

(Question 4) - We have not required this of contractors in the past.

5. Will the contractor be responsible for providing all parts replacements necessary due to normal wear and tear in the performance of this contract? Does Fort Bliss have any stock the contractor will be allowed to use or will the contractor be required to carry all necessary stock for any replacements needed as part of the contract?

Question 5) - Contractors will be required to carry a stock of replacement items for repair and maintenance purposes.

6. Will the contractor be given an office location or storage facility on base for the performance of this contract or will they be required to conduct operations and store equipment at their own facility?

(Question 6) - Government will not provide an office location or storage facility on base.

File details come from the government source that posted it.