Armor_OSUT_5_Questions.pdf

PDF 64 KB Posted

Attached to
Armor OSUT 5 Federal contract opportunity
Solicitation number
W911SF-19-R-0027
Issued by
Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command Fort Benning

About this file

ARMOR OSUT 5 Specific Questions

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Armor OSUT 5, newest first.
File Type Posted
ARMOR_OSUT_1_-_5_Pre_Award_Addendum_1.pdf PDF
W911SF19R00270004.pdf PDF
Attachment_4_Performance_Assessment_Questionnaire.pdf PDF
ARMOR_OSUT_1_-_5_General_Questions.pdf PDF
W911SF19R00270003.pdf PDF
Blank_Bid_Breakdown_Form.xlsx XLSX spreadsheet
W911SF-19-R-0027-0002,_5Jul19.pdf PDF
W911SF-19-R-0027-0001,_1Jul19.pdf PDF
0001.zip ZIP file
Statement_of_Work_-_Control_Tower_(Small_Arms).pdf PDF
AR_OSUT_5_WD_GA20190118_dtd_12Apr19,_wdr,_26Jun19.pdf PDF
W911SF-19-R-0027.pdf PDF
Statement_of_Work_-_Control_Tower_(Small_Arms)_CMU_Version.pdf PDF
Show all 13

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Armor OSUT 5 Questions

1. 10.e on the Solicitation references a spreadsheet with a separate cost breakdown to be submitted. Do you have a template for this breakdown we should use? If not, please provide direction on the cost breakdown you are seeking.

2. Can one QC handle multiple roles?

Answer: One person can fulfill the duties of the QC/Superintendent/SSO for one range at a time.

3. Can we have only one SSO?

Answer: One person can fulfill the duties of the QC/Superintendent/SSO for one range at a time.

4. Please allow an additional week for RFI’s.

Answer: This is a time sensitive requirement so an additional week will not be granted.

5. Please extend the bid due date to 8/13/2019.

Answer: This is a time sensitive requirement so no extensions are being considered.

6. Could I get the attendees list - for your site visit on 07/10/19?

7. All Ranges Listed –

No site drawings are provided. Will site drawings be provided? Answer: No site drawings will be provided for the towers.

I assume erosion control will not be necessary, as these towers should disturb much less than one acre? Answer: All local and State laws must be followed. This will have to be determined by the design team. Fragmenting per site is not allowed.

Is any survey or site work needed from an engineering stand point?

Answer: This is a design build project. Contractor responsible for a site assessment (per range) for determining the amount of site work required. A survey can be performed as needed.

8. OSUT 5 Is a concrete slab required under the 260’ CTA?

Answer: Yes, a continuous slab from end to end of CTA . See drawings

File details come from the government source that posted it.