W911SA24Q3021 Amendment 1.pdf

PDF 792 KB Posted

Attached to
Shower and Laundry Support Services at various locations in California
Solicitation number
W911SA-24-Q-3021
Issued by

About this file

This document summarizes a federal contract solicitation for shower and laundry support services. Solicitation number W911SA-24-Q-3021 will be issued on February 9, 2024 through the System for Award Management website and seeks quotes for shower and laundry support services at various locations in California. The base period of performance is from May 1, 2024 to April 30, 2025 including four one-year option periods and a six-month option to extend. Quotes are due by the date and time listed in the solicitation and shall be submitted via email along with a completed SF-1449, supplemental information from the solicitation, completed price schedule attachment, and signed amendments if applicable. Written questions about the solicitation are due by February 25, 2024. The solicitation will be issued by the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command at Fort McCoy.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SEE SCHEDULE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of amendment one (1) is to respond to vendor questions. All other terms and conditions of the solicitation remain unchanged.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 29-Feb-2024

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W911SA24Q3021

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

09-Feb-2024

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

29-Feb-2024

CODE

MICC - FT MCCOY

BLDG 1108 SOUTH R ST

FORT MCCOY WI 54656-5153

W911SA 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W911SA24Q3021

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been added by full text:

RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS

Question 1: For the duration of the military field training, how many soldiers will be using the Portable showers?

Answer 1: The number of personnel using facilities will change each year and for each task order.

Estimated personnel can exceed 3,400 per year.

Question 2: What is the date of your need?

Answer 2: The period of performance for the contract is May 1, 2024 through April 30, 2025 (or subsequent date), with four (4) one (1) year options periods, and a six (6) month option to extend services. This is an IDIQ contract; task orders will be issued as needed for when services are required.

Attachment 1-Estimated Workload will show estimated need for the anticipated months of required services.

Question 3: How many days will you need the restrooms/showers?

Answer 3: CLINS shall be quoted in either 21-day or 28-day increments.

Question 4: How many people are you accommodating each day?

Answer 4: The number of personnel using facilities will change each year and for each task order.

Estimated personnel can exceed 3,400 per year.

Question 5: How many hours will the showers be in use (each day/ if you are using the trailer for multiple days)?

Answer 5: The shower/laundry trailers will be in use 4-hours in the morning and 4-hours in the evening each day during the period of performance per task order.

Question 6: Will you need handicap accessible restrooms/showers?

Answer 6: No.

Question 7: Do you have access to power and water (2 - 110 outlets and a garden hose connection or a water spigot)?

Answer 7: No.

Question 8: What city will the restrooms/shower be in?

Answer 8: PWS 1.2. Background states “multiple locations in California, to include but not limited to:

Fort Hunter Liggett, California Camp Parks, Dublin, California Port of Oakland & Port of Alameda, California.”

Question 9: Is this a residence or business location?

Answer 9: Place of performance will be in field environment for military training exercises.

Question 10: Are you able to drain the shower water/greywater only onsite to a grassy/dirt/cement area or drain?

Answer 10: PWS 5.7. Gray Water Removal and Disposal states “The Government will provide location of gray water disposal for contractor utilization NLT seven days prior to the period of performance per task order.”

Question 11: Are you able to directly connect the trailer to the sewer or septic for waste disposal?

Answer 11: There is no sewer or septic for waste disposal.

Question 12: Are you in need of restrooms in addition to the showers?

Answer 12: Contract opportunities are posted to sam.gov. please search there for additional contract opportunities you may be interested in.

Question 13: Are there any existing restrooms or showers onsite? If so, how many?

Answer 13: No.

Question 14: What is the location of the Potable Water (Top Load) source?

Answer 14: PWS 5.6. Potable Water Delivery and Distribution states “The Government will provide potable water source for trailer top load potable water point for contractor utilization NLT seven days prior to the period of performance per task order.”

Question 15: If contractor services are between the hours 7:30am-4:30pm. Do the shower and laundry services end for each day, and secured for the non-operational period?

Answer 15: The shower/laundry trailers will be in use 4-hours in the morning and 4-hours in the evening each day during the period of performance per task order. Shower and laundry trailers will be secured during non-operational periods.

Question 16: If so and the water level gets to 75% will we be notified and be allowed to come refill after hours?

Answer 16: Shower and laundry units shall be refilled once capacity of water system has been reduced by 75% to ensure service is uninterrupted. The Contractor shall ensure potable water reservoirs are filled prior to and throughout the operating hours to facilitate continuous use of showers and laundry during operating hours, and throughout the period of performance.

Question 17: What is the location of the Gray Water Disposal Site?

Answer 17: PWS 5.7. Gray Water Removal and Disposal states “The Government will provide location of gray water disposal for contractor utilization NLT seven days prior to the period of performance per task order.”

Question 18: Will contracted personnel be authorized to stay on-site but separate from customers IOT reduce response time for maintenance issues?

Answer 18: Contractor employees cannot stay on the same training areas as Government personnel.

Contractor is responsible for providing lodging for support staff or coordinating with the Fort Hunter Liggett for land space utilization.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .