W911SA-20-Q-3100 Amendment 1.docx

DOCX document 28 KB Posted

Attached to
Grounds IL051 in Homewood, IL
Solicitation number
W911SA-20-Q-3100
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W911SA20Q3100

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been added by full text:

RESPONSE TO VENDOR QUESTIONS

Question 1. Who is the incumbent?

Answer 1. Simple Inc.

Question 2. How much is the last option year contract amount?

Answer 2. Individual option year totals are not available. The total dollar value on the previous contract was $130,861.50, this includes the base year, four option years, and a six month option to extend services.

Question 3. Does this new statement of work differ from the current?

Answer 3. The Government does not give comparisons on contracts. Please read this requirement in full to determine what this requirement entails.

Question 4. Due to COVID-19, are masks and or gloves required by landscaping workers while they are on the facility grounds?

Answer 4. Mask and gloves shouldn't be required while outside and away from personnel. While near personnel they will be required to wear mask at this time. This will not supersede the Governors direction or Federal Guidelines for Government Facilities.

Question 5. If masks and or gloves required due to COVID-19, are they to be worn during the duration of the year 2020?

Answer 5. This will be based on the Governor’s decision and Federal Guidelines for Federal Facilities. The 88th Commanding General will also put out further guidance. If not inside then mask will not need to be worn.

Question 6. Are all of the weekly services to be done on the same day?

Answer 6. Please see the PWS Section “1.6.5.3 Hours of Operation: The Contractor shall normally perform work during normal duty hours, 7:30a.m. to 4:00p.m. Periodic work, such as tree pruning and Spring/Fall cleanup may be performed other than normal duty hours. Arrangements for work performed during other than normal duty hours shall be made with the COR or D”. Please thoroughly read the PWS.

Question 7. Can weekly services be spread out during multiple days in the same week?

Answer 7. Please see the answer to question 6.

Question 8. Since there is no site visit, can pictures or video be provided?

Answer 8. This is an outside Grounds Service requirement. If vendors are able to access the facility they are able to view the area using the maps. No pictures or videos will be provided.

Question 9. What areas are being maintained unsatisfactorily?

Answer 9. None

Question 10. Based on the experience with the current contractor, Are there any issues that you would like to avoid with the new contract?

Answer 10. None

Question 11. What are the fees for AT Level I Training and iWATCH Training?

Answer 11. There are no fees for AT Level I Training and iWATCH Trainings.

Question 12. Are iWATCH Training and AT Level I Training available online/virtually?

Answer 12. Please see the PWS 1.7.1 AT Level I Training. "AT level I awareness training is available at the following website: http://jko.jten.mil".

Question 13. Is there any storage space available for this contract?

Answer 13. No

Question 14. May bathroom access be provided?

Answer 14. Yes. They will be required to wear a mask. If they ring the buzzer at the front door someone will let them in.

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .