Questions and Answers W911S7-20-B-0001 Limestone.pdf

PDF 144 KB Posted

Attached to
Limestone Requirements, Fort Leonard Wood, MO
Solicitation number
W911S720B0001
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation W911S7‐20‐B‐0001 Limestone Question & Answer

1. What is Range 50 hauling?

Answer: This task list item is for the additional fee to cover the additional transportation to Range 50. This delivery location is 20 miles further from than the mileage range identified in 1(b). Contractors shall provide a price for any additional fees for delivery to this location in Attachment 1, Rock Listing (Tasklist items 16, 32 and 48). Price shall be per SHORT TON.

Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

2. Where exactly is the material going to?

Answer: Delivery sites will be at various locations on the Fort Leonard Wood reservation. The distance the delivery sites are from the front gate will range between 1/4 to 18 miles. The majority of all deliveries will be at a location approximately ten (10) miles from the front gate.

Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

3. Can we assume all deliveries will be to Bart D. Shivers 1334 1st street Bldg. 2200 Fort Leonard Wood MO 65473-5000?

Answer: No, delivery sites will be at various locations on the Fort Leonard Wood reservation.

The distance the delivery sites are from the front gate will range between 1/4 to 18 miles. The majority of all deliveries will be at a location approximately ten (10) miles from the front gate.

Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

4. What size is the average order at a time? (To see how many trucks we would need at a time)

Answer: Orders will vary in size yet the minimum amount of material per order will be fifteen

(15) tons. Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

5. Does Fort Leonard Wood have equipment on site to stockpile the material? i.e. Are we just dumping the material and going?

Answer: Rock will not be stockpiled but will require tailgate dumping.

6. Are there any requirements on size or types of trucks for delivery?

Answer: CERTIFIED SCALES AND METERING REQUIREMENTS: Vendor shall submit a certified weight ticket with each delivery. Vendor scales must be calibrated in accordance with state regulations. Calibration costs are to be at the vendor's expense. Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

8. Is there a bid tabulation from contract W911S7-16-R-0058?

Answer: No, as the previous combined synopsis/solicitation was not a sealed bid, no public bid abstract would have been posted for that type of contract.

Previous and current information is available through FOIA. A FOIA request can be submitted by submission to the following: http://www.micc.army.mil/foia.asp

9. Do you have any specs on the aggregates you are needing? Gradations, LA Abrasion, Specific Gravity, Freeze Thaw

Answer: Bids shall be submitted in accordance with the Attachment 1, Rock Listing tasklist.

Orders will vary in size yet the minimum amount of material per order will be fifteen (15) tons.

Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

10. Is there any requirements on what formation of rock that is being required?

Answer: The Government requests a variety of rock sizes listed in Attachment 1, Rock Listing.

11. Approx. how many tons will you need in a day?

Answer: Orders will vary in size yet the minimum amount of material per order will be fifteen

(15) tons. Ordering described in the Statement of Work. Reference Amendment 0002, Solicitation Section C, Statement of Work.

12. Is this an all or nothing job, meaning if one quarry cannot produce the needed quantities, will they go to another quarry?

Answer: Bidders must be able to supply all tasklist items in order to be considered responsive under FAR 14.

13. Any other information that you can potentially think of that would help would be greatly appreciated

Answer: Updated Solicitation to include a Statement of Work in Section C has been added under Amendment 0002.

File details come from the government source that posted it. Updated .