Questions_and_Answers_W911S7-18-B-0014_Asphalt.pdf
PDF 518 KB Posted
- Attached to
- ASPHALT
- Solicitation number
- W911S7-18-B-0014
About this file
Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Abstract_of_Offers.pdf | ||
| Bid_Opening_Sign-In_Sheet.pdf | ||
| W911S7-18-B-0014-P0001.pdf | ||
| 7936_s1.pdf | ||
| W911S7-18-B-0014_18_June_18.pdf | ||
| Camden_County_Wage_Determination.pdf | ||
| Technical_Exhibit_A_FY18.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| FY_18_Asphalt_SOW_18_June_18.pdf | ||
| Pulaski_County_Wage_Determination.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
W911S7-18-B-0014
Asphalt Requirements, Fort Leonard Wood, MO
1. We have not seen any electronic drawings on the solicitation, will there be any drawings for the bid?
Answer: Yes, per Amendment 00001, See Drawing 7936_s1.
2. This is a Total Small Business Set Aside contract with a size standard of $36.5M correct?
Answer: Yes, Section 10 of the Solicitation states- This acquisition is a Total Small Business Set-Aside. The
NACIS is 237310 with a size standard of $36.5M.
3. Are the quantities that are bid in the contract in anyway guaranteed or are they just an estimate based entirely on funding?
Answer: Quantities on a requirement contract are not guaranteed, Reference FAR 52.216-21 (a)
4. Per the contract clause stating that a contractor wouldn’t be required to fulfill a delivery order of
$500.00 or less, does that mean a delivery order as small as $501.00 would have to be fulfilled?
Answer: FAR 52.216-19 Order Limitations (a) Minimum order. When the Government requires supplies or services covered by this contract in an amount of less than $500.00, the Government is not obligated to purchase, nor is the Contractor obligated to furnish, those supplies or services under the contract.
This means that orders for supplies or services that are on this contract but under $500.00, do not obligate the Government to purchase under the contract nor the Contractor obligated to furnish under the contract.
5. Will all excess material that is produced during the Excavation Cleanse item still be required to be hauled off post since the dumps are closed?
Answer: Yes. Refer to Section 01010, Paragraph 14 DISPOSAL OF MATERIALS.
6. Is the contractor financially responsible for all costs for employee training required to work on Fort
Leonard Wood, (OPSEC Training, Anti-Terrorism, I- Watch, Access Passes, etc)?
Answer: Refer to Section 01010, Paragraph 15 ACCESS AND GENERAL PROTECTION/SECURITY POLICY
AND PROCEDURES.
7. Are all traffic control costs as indicated in the solicitation (traffic signage, barricades, flaggers, pilot cars, etc.) incidental?
Answer: Traffic control is required for many work items in the contract but will not be reimbursed as a separate task item.
8. From the wording in the Solicitation “The magnitude of this effort is between $5,000,000.00 and
$10,000,000.00,” is that an estimated quantity based on funding or a guaranteed amount?
Answer: FAR 36.204 Disclosure of the Magnitude of Construction Projects. “Advance notices and solicitations shall state the magnitude of the requirement in terms of physical characteristics and estimated price range. In no event shall the statement of magnitude disclose the Government’s estimate.” The magnitude is NOT a guaranteed amount.
9. Sealed bids + (1) copy must be submitted by the required bid date and time of 2:00 PM on July 18, 2018. Does that mean no electronic bids are allowed?
Answer: No electronic bids are allowed. Per the Solicitation, Section L, L-3 Original bids will not be accepted by facsimile.
File details come from the government source that posted it.