Med Dir Solicitation Questions.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
Medical Director Service
Solicitation number
W911RQ-24-R-4234
Issued by

About this file

This document contains questions and answers related to a federal solicitation for Medical Director Services, Solicitation Number W911RQ-24-R-4234, issued by the Department of the Army Materiel Command Contracting Command Detroit Arsenal.

The key details are:

  • This is a new requirement; there was a previous contract with an incumbent, Harris, John MD, for similar services under contract W911RQ23P0015.
  • The solicitation is a total small business set-aside.
  • Offerors are not required to submit resumes for key personnel at this time, but must demonstrate capability and past performance.
  • The place of performance is Red River Army Depot.
  • Offerors must complete and submit the Representation Regarding Certain Telecommunications and Video Surveillance Services or Equipment (Nov 2021).
  • There is no set ceiling value for the contract, and the anticipated award date is October 2024 or earlier.
  • This is a single award solicitation, and the incumbent is eligible to rebid.

View the file

Other files

File Type Posted
COMBINED SYN-SOL DES-Medical Director.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W911RQ24R4234 Solicitation Questions and Answers

1. Is this a new requirement? If not, who is the incumbent?

Answer: This is a new requirement; there was a previous contract with Harris, John MD for like services.

2. If not a new requirement, what is the previous spend for this contract?

Answer: It is a new requirement.

3. The SAM website lists this requirement as a total small business set-aside, yet the SOW states that there is no set aside. Which one is correct?

Answer: This is a total small business set aside.

4. We would like to know if this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

Answer: This is a new requirement. Harris, John MD is performing like services under W911RQ23P0015.

5. Is there any incumbent/recompete or this is a brand-new project? If yes, could you please provide us with their award number or even if the customer bought similar services in the past.

Answer: This is a new requirement. Harris, John MD is providing like service under W911RQ23P0015

6. Could you please specify what information the contractor is expected to provide in this section, and whether it needs to be submitted with our response?

Answer: See the combined synopsis/solicitation for information to submit. The information shall only reported if you are awarded the contract.

7. Are resumes for Key Personnel required at this time or after the award?

Answer: no resumes, but you must show capability to perform the tasks/duties and show past performance history. See FAR 52.212-2 in solicitation.

8. What are the annual hours for Key Personnel?

Answer: We do not set the annual hours.

9. Can we replace a Key Personnel after award?

Answer: The USG does not dictate how the service is accomplished or by whom; The USG only the duties assigned to be accomplished (PWS).

10. Please confirm the place of performance.

Answer: Red River Army Depot

11. Could you please clarify if we have to sign Page 8 only, or are there other pages that also require our signature?

Answer: Only page 8

12. The paragraph 4.4.3 of the PWS is not provided in the solicitation. Kindly clarify what information is expected to be included in this section.

Answer: this is typographical error and there is no paragraph 4.4.3. Additionally there are no Green Procurement requirement. Clause 52.212-2 has that verbiage pre-populated and it was not removed.

13. Could you please confirm whether we need to complete the section on Representation Regarding Certain Telecommunications and Video Surveillance Services or Equipment (Nov 2021) and submit it with our response?

Answer: yes, you must submit the response

14. What is the total ceiling value?

Answer: There no set amount for the value.

15. What is the anticipated award date?

Answer: We plan to award October 2024, possibly sooner.

16. Is this a new opportunity or a re-compete? If this is a re-compete who is the incumbent and what was the value of the award amount?

Answer: There is a contract for like service in place now. The contract number is W911RQ23P0015. You can go to USASpending.gov for all other information.

17. Is the Incumbent eligible to rebid on this contract?

Answer: yes

18. Could you please clarify if this will be a single award or multiple awards?

Answer: single

File details come from the government source that posted it. Updated .