RFI's_Responses_19-B-0011_Repair_Water_Lines.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- Repair Water Lines
- Solicitation number
- W91151-19-B-0011
About this file
RFI Responses
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Response to industry Questions Repair Water Lines: W91151-19-B-0011 RFI’s (Request For Information) Building 91210 and 91220
1. Is the entire hallway/rooms drywall/stucco to be demolished entirely? Or are we to cut out sections and patch back?
Answer: No, saw cut sections and patch back.
2. Please provide drawings for electrical-related work.
Answer: The government will provide as-built for both bldgs. (Attachment A)
3. Please provide drawings for mechanical-related work.
Answer: See technical exhibit B for drawings and scope of work.
4. The current time frame for this contract will unlikely be obtainable. Can the project time be extended?
Answer: See revised sheet P-001 for phasing plan
5. Are as-builts available?
Answer: See Solicitation with Technical Exhibit C – “As Built”
6. During the site visit a mold remediation contractor was working on the rooms that are called to be demoed or ceilings demoed. Are these rooms still to be completely demoed or will the mold contractor do this part of the scope? We had no access to these rooms because of the mold remediation and do not know how much demo the mold consultant directed to be done.
Answer: yes. These rooms will be completely demoed and the mold contractor will not do this part of the scope. The build back will be done under this contract. See technical exhibit B for details (room notes)
7. Where is the connection location of the pipe risers for the 2nd and 3rd floor and what are the sizes of those pipes?
Answer: see technical exhibit B for details.
8. Will the 2nd and 3rd floor to be unoccupied during the renovation of the 1st floor?
Answer: yes.
9. Are plumbing fixtures to remain in units except at rooms specified on plans?
Answer: yes.
10. Is branch piping to be disinfected at each branch piping separately?
Answer: yes.
11. How much time will be allowed for the final phase shut down in mechanical rooms with no hot water to units?
Answer: The hot water heaters replacement shall take no more than two (2) weeks. (Any outage shall be coordinated with the COR before shutting down the units.)
12. How much time is allowed between each phase?
Answer: please see revised drawings, sheet P-001 for phasing plan.
13. Can you identify the fire rated wall and assemblies at each location?
Answer: see as built for details. (The government will provide as built for wall sections)
14. The project specifications dated 4/20/19 include many Divisions that are not reflected in the project drawings. The drawings show the project being primarily Plumbing related work. The specifications show many Divisions that are not found in the drawings (I.E. DIV 03, DIV 08, DIV 09, etc…). Are the specifications incorrect or are there missing project drawings?
Answer: although the project is primarily plumbing related work, the government provides the entire specs which include many divisions that are not related to the scope. But, the contractor will only be responsible for the divisions that apply to the scope of work in the project drawings.
File details come from the government source that posted it.