Copy of Copy of RT3 Questions Answers from COR (002).xlsx

XLSX spreadsheet 17 KB Posted

Attached to
Licensed Reconfiguration Table Top Trainer (RT3)
Solicitation number
W90VN6-20-R-0033
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding a solicitation for a non-personnel services contract. The solicitation is for a Licensed Reconfiguration Table Top Trainer and support services for ADA Patriot units and the 35th ADA Brigade at Osan Air Base in South Korea. Key details include that the contract type is firm-fixed-price, the period of performance start date has been adjusted to September 30th 2020 to allow for a 14-day quarantine period, estimated annual progress meetings will be one to five conducted virtually or in-person, and proprietary Pelorus software will be provided to the contractor as government-furnished equipment. Travel will be approved and reimbursed on a case-by-case basis. The expected award date is late August 2020 to allow time for phase-in activities.

View the file

Other files

File Type Posted
RT3 Amendment 2.pdf PDF
RT3 Amendment.pdf PDF
RT3 Contract dd 254.pdf PDF
RT3_RFQ.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Sheet1

QUESTIONS - LICENSED RECONFIGURABLE TABLE TOP TRAINER (RT3)/ PELORUS LAB OPERATOR OSAN AIR BASE, KOREA
Company Name:KBR
Solicitation Number:W90VN620R0033
QUESTION NUMBERGOVERNMENT DOCUMENTPARAGRAPH #PARAGRAPH TITLEQUESTIONGOVERNMENT RESPONSE
1RFQ Solicitation1.6.9Post Award Conference/Periodic Progress Meetings.What are the Government expectations for these meetings since the supervisor for the KBR RT3 operator is located in El Paso, Texas? Will these meetings be conducted via teleconference or is it expected that the supervisor will travel to South Korea to attend the post award conference and periodic progress meetings? How often will periodic progress meetings be conducted?The language in the PWS has been changed to allow all potential meetings to be held either virtual and/or in person. The Periodic Progree Meeting wording has been removed.
2RFQ Solicitation1.6.17Phase In / Phase Out PeriodIs the Phase In the first 30 days of the Base Year? Is the Phase Out the last 30 days of Option Year IV? If not, please define the Phase In and Phase Out periods.There has been additional language add to hopefully clarify the Government's intent with Phase-In and Phase out in Paragraph 1.6.17
3RFQ Solicitation5Specific TasksThis paragraph states "Software configurations for Windows 7." It is our understanding the current Army standard is Windows 10. Is that correct?This language has been signed been change to Windows 10
4RFQ Solicitation5, 5.0.1, and 5.2Specific TasksParagraph 5 states "briefing distinguished visitors (DVs) and key personnel as necessary." paragraph 5.0.1 states "Briefings of capabilities and limitations of the system" and paragraph 5.2 states "The contractor shall conduct briefings on system capabilities, limitations, and employment to DVs. All briefings shall be prepared and ready to present no later than 48 hours in advance of actually briefing day, The COR will provide all the stakeholder details 72 hours in advance for preparation purposes." As a contractor, we cannot brief non-US personnel US Only data without State Department approval. It currently takes 60-90 days to obtain approval once requested. Does the Government anticipate the RT3 operator briefing non-US personnel?The Government does not anticipate the contractor having to brief non-US personnel and if so all prior cooridnation will be adhered to by the respective agency. The language in the PWS has been changed.
5RFQ SolicitationAttachment 2Estimated Workload DataThe estimated workload data does not account for support during exercises. Request the Government identify the number, duration, and support requirements for exercises to more accurately depict the estimated workload required to support the 35th ADA Brigade.The workload estimate has been updated and a CLIN has been added for this change.
6RFQ SolicitationAttachment 2Basis of AwardUnder the Basis of Award Factor A is Technical Capability, Factor B is Price, and Factor C is Past Performance. These same terms are used on page 33 ADDENDUM to FAR 52.212‐1 INSTRUCTIONS TO OFFERORS – COMMERCIAL ITEMS NOTICE TO OFFERORS. However, on page 32. PROPOSAL SUBMISSION Technical is Factor 1, Past Performance is Factor 2, and Price is Factor 3. What is correct?Changed Instruction to Offerors to reflect Technical Price and Past Performance and added FAR provision 52.212-2 & Basis of Award with the same data.
7RFQ Solicitation1.6.13Contractor TravelThe Government has asked for a FFP Quote for travel with no pricing data required for the Travel CLIN's 0002,1002,2002,3002 and 4002 citing all travel will be subject to FAR Part 31.205-46. Since a firm-fixed-price contract provides for a price that is not subject to any adjustment on the basis of the contractor’s cost experience in performing the contract (other than a scope change) does the Government intend to award travel CLINs 0002,1002,2002,3002 and 4002 as FFP that will be billed with no adjustments based on cost experience?The language in the CLINs has been changed and the Contractor shall not submit any pricing data. All travel will be handled on a case by case basis (option) and the contractor chall receive prior approval and Government will fund the CLIN for reimbursement as needed since all travel is local.
8RFQ Solicitation1.6.13Contractor TravelThe Government has asked for a FFP Quote for travel with no pricing data required for the Travel CLIN's 0002,1002,2002,3002 and 4002. Please confirm that the Government is expecting only a proposed price for each travel CLIN with no additional backup for the proposed price?Travel will be coordinated and approved prior to the start of the mission. Travel concerning equipment or sensitive material will be completed in a GOV NTV. Travel claims are submitted through the contracting company.
9RFQ SolicitationFactor A. TechnicalSub-factor (1)The Government is asking Offerors to submit a "Resume of Experience." Throughout the rest of the RFQ, this requirement is presented as applying to a company's experience. Does the term "resume" in Factor A. Technical, Sub-factor (1) likewise refers to a company's experience and not a single personnel or employee's experience?Resume of Experience refers to the Individual Contractor and not the company.
10RFQ SolicitationPlease confirm the current start date of 01 October 2020. Will this

enable personnel to obtain a Common Access Card (CAC), a SOFA and enable a 30 day quarantine phase in.

The delivery schedule has been updated to reflect a Phase-In and actual performance barring no issues would be 30 Sep 2020 versus 1 Oct 2020. The current Korean guidance for quarantine is only 14 days.
11RFQ SolicitationWhat is the expected award date?The expected award date is late Aug. 2020. So that the Phase-in can start on time.
12RFQ Solicitation. How should pre-incurred costs to deploy people be included as a part of

the bid? Are the Phase in and Phase out periods part of the PoP?

The contractor pre-incurred cost can be included in the Phase-in and the Phase-in is part of the POP. At this time there is no Phase-in. This will be incorporated through lessons learned.
13RFQ SolicitationPlease advise if access to the proprietary Polarus software identified in

Attachment 1, Deliverables, will be provided as GFE?

The software has been added to the GFE section of the PWS and yes the contractor will be granted access as applicable.
14RFQ SolicitationWhere would the progress meetings take place?This language in the PWS has been changed to remove progress meetings. Please see the revised PWS.
15RFQ SolicitationHow progress meetings per year?The language has been changed to reflect on performance meeting. Since the meeting as performance based in nature there could be 1 to 5 per year. All can be hade virtual if need be depending on the location of all stakeholders.
16RFQ SolicitationWill back up support be required when the employee goes on PTOAt this time no back support will be required. The agency would just need to know in advance if possible if the employee will be on a extended PTO

Sheet2

Sheet3

File details come from the government source that posted it. Updated .