The file's text, extracted by GovTribe without its formatting.
Page and Paragraph
| Offeror’s Questions |
| Governments Response |
| Will the government provide hazard bags? |
| In Accordance With (IAW) PWS 3.5.2.6 – The government will furnish red liners and containers for collection of RMW. |
| Page 79 of 184, PWS 3.4.3 |
| In the PWS under 3.4.3, it states the government will provide transport carts for RMW pickup; but, in PWS 4.3.1.6, it states the contractor is required to furnish these. Need clarification on who is to provide this. |
| PWS reference 3.4.3 has been deleted and the contractor is to provide the transport carts. |
| Page 87 of 184, PWS 5.11.3.1 |
| On page 87 of the PWS, section 5.11.3.1 it speaks about the use of chemical and or sand shall not injure damage or destroy gov. property. What kind of chemical are you using? [sic] |
| The chemicals are referring to what the contractor uses. |
| Page 79 of 184, PWS 3.5.2.11 |
| Gov. provide soap and sanitizer |
| PWS 3.5.2.11 has been deleted and the contractor shall furnish all soap and sanitizer. |
| Page 90 of 184, PWS 5.13.10 |
| Curtains – Are we responsible to change out? |
| The following has been added: |
5.13.10.2. Standard: Cubicle curtain (patient privacy curtains) removed and replaced when visibly soiled, exposed to active isolation patient, or at a minimum of every 6 months.
| How can we determine how many vehicles beside RMW vehicles will provide necessary service to center? [sic] |
| The contractor makes that determination based on the requirements of the PWS and ensuring that the vehicle(s) are IAW PWS 4.1.9 –Contractor-furnished vehicles. |
| What size waste liners are required – any unusual sizes? |
| PWS paragraph states the requirements of the waste liners. Also, IAW Addendum to 52.212-1, D.2.b.(2), “The offeror shall provide a realistic, sample supply and equipment list the demonstrates the offeror’s compliance and understanding of the solicitation. |
| Will battery-powered floor machine be required or are there electrical outlets available? |
| Outlets are available; however, it is at the discretion of the contractor. See PWS paragraph 4.3.12. |
| How many hours of government training is performed monthly? |
| No specific times are stated in the PWS. See PWS paragraphs 1.13 – 1.13.4 |
| Any near future renovations planned |
| Refer to PWS paragraph 1.4.1. |
| Define Military Training Holidays and how will it effect service? |
| Refer to PWS paragraph 1.8.2. |
| Are Military Training Holidays scheduled in advance for planning? |
| Military Training Holidays does not apply to the CSP, refer to PWS paragraph 1.8.2. |