Questions and answers.pdf

PDF 127 KB Posted

Attached to
Grant Management Specialist Federal contract opportunity
Solicitation number
W81K0022Q0223
Issued by
Department of the Army Medical Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Grant Management Specialist, newest first.
File Type Posted
W81K0022Q0223-0002.pdf PDF
W81K0022Q0223-0001.pdf PDF
W81K0022Q0223.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1. Is this a new requirement? Answer: YES

2. If not, Whom is the current incumbent and what was the contract number? Answer: N/A

3. How much was it awarded for? Answer: N/A

4. Is this position currently filled? Answer: NO

5. How many hours should we calculate annually for this position? Answer: 1920

6. Does this position requirement more than one personnel? Answer: NO

7. Do the personnel need a bachelorette degree? If so, in what? Answer: Personnel must have at least five years of experience conducting scientific research within a U.S. Military Facility, must possess a Master’s degree or

PhD and have demonstrated the ability to publish scientific manuscripts related to the U.S. Military.

8. Will the government supply a desk space, phone, and computer? Answer: YES

9. Can work on the above contract be performed at the contractor's facility? Answer: NO

10. Who is the current incumbent. Answer: There is no current incumbent

11. Is this a new requirement. Answer: YES

12. What is the current contract number. Answer: N/A

13. Is the number of employees requested in this RFP the same as the number of employees being requested under the current Incumbent contract. Answer: There is no current Incumbent contract.

14. Is the Labors hours requested in this RFP the same as the labor hours requested under the current Incumbent contract? Answer: There is no current Incumbent contract.

15. Is this just base plus one option year. Answer: YES

16. Is there a current incumbent who holds this contract for WBAMC or is this a new initiative? Answer: NO

17. Does WBAMC have a budget for the project that can be shared? Answer: NO

18. Section 52.217‐9 of the PWS states that there is an option to extend this contract. What is the likelihood of this contract being considered for extension? Answer: Likely

19. Are the hours presented in the request for proposal to do this work based upon a detailed analysis of the work required or a high‐level estimate? Answer: high‐level estimate (IGCE).

20. Please describe WBAMC’s flexibility for the contractor employee to be onsite vs remote in the performance of their work. Answer: NO, on site. This will require networking with hospital staff and graduate education residents.

21. Are remote work options available? Answer: NO. Remote will only occur in special circumstances such as when

COVID hit and everyone was mandated to work from home.

22. Will WBAMC supply a computer and all required software for the contractor employee? Answer: YES

23. Does WBAMC have standard methodology and tools that the contract employee would follow or is the expectation that the WBAMC DCI will provide a methodology and tools for the contract employee to leverage in the management of grants? Answer: We do not have the methodology and tools. The employee will need to provide it.

24. Can you provide the percentage of travel that is required for this contract? Answer: 0%

25. Is there a current incumbent? Answer: NO

26. Does the work require the person to be on site or can the work be done remotely? Answer: Require the person to be on site. This will require networking with hospital staff and graduate education residents.

27. We’re a small‐, veteran‐, service‐disabled‐veteran‐, and minority‐owned business. Even though we’re not a

WOSB, can we be considered for this project? Answer: No, this requirement is set‐aside for WOSB.

28. Why did this go WOSB? Answer: Contracting Officer’s decision & based on Market Research.

29. Is there a current incumbent or a new requirement? Answer: New requirement

30. When is the anticipated award date? Answer: Last week of November.

31. Will the government verify the base period of performance is 7 months and is anticipated to start 1 March 2023?

Answer: Base period is 7 months with anticipated start date of 01 MAR 23.

32. Are resumes required with the response submission? Answer: Yes

33. For the technical piece of the proposal, can the government clarify what the solicitation is referring to by

“offeror’s products and OEM”? (Addendum 52.2.12‐1) also in (addendum 52.2.12.2). Answer: Sections have been revised.

34. What are the criteria requirements for past performance, if any? Answer: Refer to 52.212‐2 Addendum, 3. Past

Performance, & PWS.

File details come from the government source that posted it. Updated .