W81K0018Q0130-0004.pdf
PDF 140 KB Posted
- Attached to
- Notice of Award Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W81K0018Q0130
- Issued by
- Department of the Army Medical Command
About this file
Amendment 0004
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| ATTACHMENT_A.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W81K0018Q0130-0005.pdf | ||
| W81K0018Q0130-0003.pdf | ||
| W81K0018Q0130-0002.pdf | ||
| REVISED_SOLICITATION_INSTRUCTIONS.docx | DOCX document | |
| W81K0018Q0130-0001.pdf | ||
| W81K0018Q0130.pdf | ||
| SOLICITATION_INSTRUCTIONS.docx | DOCX document | |
| Sources_Sought_Notice.doc | DOC document | |
| DRAFT_Performance_Work_Statement.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011176291
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
A. This purpose of this Amendment 0004 is to provide answ ers to seventeen (17) questions received.
B. The OFFEROR DUE DATE/LOCAL TIME has NOT changed; the hour and date specif ied for receipt of Offer remains as 10:00 AM 17 Aug
2018.
C. All other solicitation terms and conditions remain the same.
See SUMMARY OF CHANGES
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 10-Aug-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W81K0018Q0130
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
29-Jun-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
10-Aug-2018
CODE
W40M USA HLTH CONTRACTING ACT
REGIONAL HEALTH CONTRACT OFF CENTRAL
2539 GARDEN AVENUE
JBSA FT SAM HOUSTON TX 78234-0000
W81K00 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W81K0018Q0130
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTION & ANSWER PART TWO
QUESTION #1: I’d like to request clarification on pricing, as we don’t feel it’s clear as to what makes up the amount to be placed in Item No. 0001.
There is a chart found on Pages 4 and 5 listing ‘Common Sample Analysis Requested’. Are we to put a per cost for each analysis and put the total amount of all of those in Item No. 0001? If this is not the case, can you please clarify what makes up the number to go into Item No. 0001.
ANSWER: Historical Data of tests conducted is noted in the below chart for a time period of one year. The pricing offered would be the total dollar amount that a vendor charges over a one year period based on the historical data.
The pricing would be notated as one job with the dollar amount decreasing each time an invoice was generated after testing has been performed.
Common Sample Analysis Requested
Analysis Description
Turn Around
Time Routinely done
12 Month
Historical Data
Standard Air, Non-Viable Spore Trap Analysis 257
Standard
Supplemental Particle Screen
Includes (Synthetic, Cotton, and Glass Fibers, Skin Cells, Insect Parts, Plant Parts, Pollen) 257
Standard Surface Tape, Quantitative Direct Spore Count Direct Exam 66
Standard Bulk, Quantitative Direct Spore Count Direct Exam 19
Standard Carpet Check Bulk, Quantitative Spore Count Direct Exam 24
Occasionally Requested Tests
Standard Cat Allergens Analysis 0
Standard Dog Allergens Analysis 0
Standard Cockroach Allergen Level 0
Standard Polyclonal Dust Mites (Der-p1 & Der-f1) 0
Standard Mouse-Mus m1 Allergen 0
Standard Rat-Rat n1 Allergen 0
Standard Allergen Panel, (Cat, Dog, Cockroach, and Dust Mites [Der-pl/Der-fl]) 0
Standard
Complete Allergen Panel (Cat, Dog, Cockroach, Dust Mites [Der-pl/Der-fl], Mouse [Mus m1], and
Rat [Rat n1]) 0
Turn Around
Time Test Performed
12 Month
Historical Data
Same day/24/4 hours Air, Non-Viable Spore Trap Analysis 15/49/3
Same day/24/4 hours
Supplemental Particle Screen
Includes (Synthetic, Cotton, and Glass Fibers, Skin Cells, Insect Parts, Plant Parts, Pollen) 15/49/3
Same day/24/4 hours Surface Tape, Quantitative Direct Spore Count Direct Exam 5/12/1
Same day/24/4 hours Bulk, Quantitative Direct Spore Count Direct Exam 5/6/3
Same Day Carpet Check Bulk, Quantitative Spore Count Direct Exam 4
Occasionally Requested Tests
Standard Cat Allergens Analysis 0
Analysis Description
Standard Dog Allergens Analysis 0
Standard Cockroach Allergen Level 0
Standard Polyclonal Dust Mites (Der-p1 & Der-f1) 0
Standard Mouse-Mus m1 Allergen 0
Standard Rat-Rat n1 Allergen 0
Standard Allergen Panel, (Cat, Dog, Cockroach, and Dust Mites [Der-pl/Der-fl]) 0
Standard
Complete Allergen Panel (Cat, Dog, Cockroach, Dust Mites [Der-pl/Der-fl], Mouse [Mus m1], and
Rat [Rat n1]) 0
QUESTION #2: There is a huge difference in cost between IH analyses, in general. Specifically for this RFQ, between air and surface samples vs a full Allergen Panel.
ANSWER: Allergen Panels are NOT a routine test, all vendors may provide their individual pricing list for what you would normally charge for any test that you consider to be specialty testing.
QUESTION #3: Will you provide volumes for each test annually? If not, can we provide pricing in a file for each test for first year and each option year?
ANSWER: Yes, you may provide your individual company pricing in a file, and if you choose, to include the TAT
(turn-around time) for all tests. Please refer to above chart for historical data for a one year period.
QUESTION #4: As this contract reads there is no requirement for manpower. Are we supposed to only quote laboratory services?
ANSWER: This requirement is for laboratory services only, there is not a requirement for manpower services.
QUESTION #5: Is this contract for laboratory services to provide analytical testing? However the PWS is addressing repair of instruments.
ANSWER: This was addressed in Amendment 0002.
QUESTION #6: Is this an IDIQ contract?
ANSWER: No
QUESTION #7: Will you cut task orders off the contract?
ANSWER: NA
QUESTION #8: How will you issue the task orders?
QUESTION #9: If it is an IDIQ what is the min and max?
QUESTION #10: Is their (sic) a contractor currently in place doing this work?
ANSWER: Yes there is an incumbent.
QUESTION #11: If so, can the government PM provide a quantity of the historical data?
ANSWER: This is addressed previously in the first question with the chart of historical data over a one year period.
QUESTION #12: Does the FAR requires a quantity for a task order contract based on historical data?
QUESTION #13: What is the be (sic) the Government base line if there is no quantities?
ANSWER: This is addressed previously in the first question with the chart of historical data over a one year period.
QUESTION #14: There are no estimates on quantities of samples for each analysis to be able to give an accurate total costs for Line items 0001, 0002, 1001, 1002, 2001, 2002, 3001, 3002, 4001 and 4002. Can you provide estimated quantities of samples for each TAT listed for each service listed in the work performance so that we can give an accurate net total for services?
ANSWER: This has been previously answered in Amendment 0001. The amount of costs are due to the total volume of tests to be performed. However the number of tests is unknown until an onsite assessment is conducted. Therefore the total dollar amount may vary due the TAT (turnaround time) being based on the assessment findings and how soon results are required.
Historical data is noted above in the chart for a time period of one year. The pricing offered would be the total dollar amount that a vendor charges over a one year period based on the historical data. The pricing would be notated as one job with the dollar amount decreasing each time an invoice was generated after testing has been performed.
REITERATION: Yes, you may provide your individual company pricing to include the TAT for all tests.
QUESTION #15: Provide a more detailed explanation of how to price out this solicitation.
ANSWER: Pricing is based upon how a vendor determines they may charge for bulk testing for a year. Please note that the quantity is the total price at $1.00 each with multiple invoices being charged against the total dollar amount.
This has been more thoroughly discussed in the first answer.
QUESTION #16: Clarification of 2.5 within the Performance Work Statement. “2.5. The samples submitted for analysis are not limited to the below requests as outlined in the table. Additional non-common samples from vendors Directory of Service may be requested.”
ANSWER: Non-common samples are rarely requested. However vendors may provide their company pricing for any non-common test, such as for example: viable bacteria, fungi test and/or sewer screens.
QUESTION #17: Clarification of 3.2 within the Performance Work Statement. "3.2. Any analysis requests for samples that are not listed on the common sample sheet but that are listed in the vendor current Directory of
Services to be priced with stated standard discount.
ANSWER: Non-common samples are rarely requested. However when requested these services are to be offered with any stated standard discounts that are available to the government.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.