GOV RESPONSE TO INDUSTRY QUESTIONS_W58RGZ22R0073_23MAY2022.pdf
PDF 94 KB Posted
- Attached to
- Soldier Unmanned Aircraft Systems (SUAS) - Design and Engineering Services - Official Request for Proposal
- Solicitation number
- W58RGZ-22-R-0073
About this file
This document contains a government response to industry questions regarding a solicitation for Soldier Unmanned Aircraft Systems design and engineering services. The opportunity is a cost plus fixed fee and firm-fixed price indefinite delivery indefinite quantity contract set aside for small businesses. The Department of the Army Materiel Command Contracting Command at Redstone Arsenal seeks engineering support for Group I unmanned aircraft systems including short-range, medium-range, and long-range reconnaissance aircraft as well as a handheld ground control station. Offerors must submit any questions by May 6th, 2022 and the government will respond on May 13th. Proposals are due by May 31st, 2022 and should be sent to the point of contact listed. The government intends to award a single IDIQ contract for a base period plus four option years and the initial task order for design engineering services.
View the file
Other files
Show all 26
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Section Question Government Response
Attachment 7
Section L / Pg. 14 /
Para (2)
The first sentence of this paragraph states compliance status will need to be determined for the following business systems: Purchasing and Accounting System. All subsequent sentences in this section only address
Accounting System Adequacy. Can the Government please clarify if adequacy status is required for both Purchasing and Accounting Systems?
The first line of Paragraph 2 is in reference to the prime contractor. The following sentences are for subcontractors of the prime contractor. Adequacy STATUS for both the
Prime's Purchasing and Accounting Systems are required.
Attachment 7
Section
L/Pg.14/para(2)
Please confirm that an approved Purchasing or Accounting
System is not required to be considered for award. If required, will the Government accept the capabilities of a subcontractor to meet this requirement?
The STATUS of the Purchasing and Accounting System are required. Please provide an answer as to whether or not you have an approved Puchasing and Accounting System or not, i.e., never been reviewed or found unacceptable.
Contractors without an approved system are not precluded from proposing.
File details come from the government source that posted it. Updated .