ATTACHMENT_0004_-_Answers_to_Questions_Received_6-29-2017.pdf

PDF 217 KB Posted

Attached to
Mobile Shoe-Truck and Non-Conductive Protective Footwear
Solicitation number
W52P1J-17-T-3049
Issued by

About this file

Government's answers to questions received 29JUN2017 from industry.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ATTACHMENT 0004

Answers to Questions Received 6-29-2017 About

Solicitation W52P1J-17-T-3049

Q1: “First, is there a requirement that the boots have to be American made?”

A1: Personal Protective Footwear must be manufactured in the United States in accordance with the Berry Amendment (as found in DFARS PGI 225.7002-1) and DFARS clause 252.225-7012 – Preference for Certain Domestic Commodities.”

Q2: On the price matrix, Attachment 0002, what type of boot is category A? Category A is listed as a slip resistant for roofing but does not provide a height.

A2: It’s an 8” boot.

Q3: “Lastly, I am not finding anything in the contract that is asking about the conductive shoes.”

A3: This solicitation is requesting non-conductive protective safety footwear only.

File details come from the government source that posted it. Updated .