Questions and Answers_Updated_24 September.pdf

PDF 188 KB Posted

Attached to
109th ACS Office Furniture
Solicitation number
W50S9A-21-Q-0013
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Updated Questions and Answers

24 September 2021

Questions 1: Was site visit attendance a requirement to be considered for award?

Answer: No, attendance to the site visit was not a requirement for submission of a quote.

Question 2: Are all rooms on the first floor? If not, is there a service elevator?

Answer: Yes, all rooms are on the first floor of the building.

Question 3: Are the 170 chairs to have an upholstered fabric seat and upholstered fabric back or fabric seat with a mesh back?

Answers: The specification will remain for a stackable chair that has a fabric seat with mesh back.

Question 4: The updated Cyber Trans office layout does not appear to match what is on the pricing sheet. Please clarify.

Answer: The quantities listed in the pricing sheet are correct. The right and left pedestal desks with returns will go in the top corners of the office drawings. One 72” training table will be placed at the ends of the returns. The middle training tables (8) will have the privacy partition in-between. The other 72” and 48” training tables will be placed in each of the private offices that are within the overall Cyber Trans office space. There is no other furniture requirement for the private offices in Cyber Trans, as the existing furniture will remain.

Site Visit Questions and Answers

22 September 2021

Question 1: What is the finish requirement for the furniture products?

Answer: The SOW specifies mid-grade tier furniture, so corresponding laminate grade would be mid-tier/level 2.

Question 2: Is the contractor responsible for removing the furniture?

Answer: No, the contractor will only be responsible for the installation.

Question 3: Does the government want power and cable management for the training tables?

Answer: Yes, power and cable management for the training tables Room 125, 117, and Cyber Trans. Only cable management is required for the training tables in RF Trans. See the updated Attachment 1_Furniture Items List by Room_Amend 001.

Question 4: Can the government clarify the mesh coat rack requirement?

Answer: The specification has been updated. See Attachment 1_Furniture Items List by Room_Amend 001.

Question 5: Will this notice be extended.

Answer: Yes, the quotation due date is extended to 27 September

File details come from the government source that posted it. Updated .