Questions and Answers 27 Aug 20.pdf
PDF 634 KB Posted
- Attached to
- Builidngs 909 and 1641 IDS
- Solicitation number
- W50S6V20Q0038
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Bldg 909
1. Please provide location to connect new panels to base Vindicator network and what connection type needs to be used (SM Fiber, MM Fiber, CAT6). If Connection is in NW Comm room all fiber connections in the room were SM.
Answer: Panels will be located in NW Comm Room, SM Fiber (see attached photos of connector)
2. Please confirm Security level for area to be installed.
Answer: Secret/PL4
3. Can Govt confirm 120 power demarks to be provided for alarm panel locations?
Answer: Yes, the Government can provide power demarks
4. Please confirm Govt will provide required 120V 20A Circuits needed for each security panel.
Answer: Yes, the Government can provide circuits
5. Can Govt confirm with GC/door contractor if missing transfer hinge hardware including electrified crash bars is available to will need to be part of bid?
Answer: Include in provided quote (see attached photos of what is on hand)
6. Can Govt confirm with GC/door contractor to provide missing turnstile electrified hardware, and Make and model of existing turnstiles?
Answer: Include in provided quote (if found, will provide)
Make: Perey Turnstile / Type “B” Roto-Gate
7. Can Govt confirm existing turnstiles barrier tubing bolts are to be welded in place.
Answer: Arms do not need to be welded/pinned, housing/frame bolts need to be welded/pinned
Bldg 1641
8. Can Govt confirm the existing V5 has spare capacity to add two Alarm input modules to capture the new alarm points.
Answer: 460th SFS verified existing V5 has capacity to add two input modules
9. Will Govt provide the 1.5” conveyance from Training Bay D to existing Security
Enclosure in Comm Room?
Answer: Include in provided quote
File details come from the government source that posted it. Updated .