W25G1V-23-Q-0074 Amendment 002.pdf
PDF 306 KB Posted
- Attached to
- Carpet Install Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W25G1V-23-Q-0074
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W25G1V-23-Q-0074 Conformed Amendement 002.pdf | ||
| W25G1V-23-Q-0074-0001CONFORMED AMENDMENT.pdf | ||
| W25G1V-23-Q-0074 SOLICITATION AMENDMENT.pdf | ||
| Sole Source redacted_Redacted.pdf | ||
| Floor Plan 11-1-499.pdf | ||
| W25G1V-23-Q-0074 SOLICITATION.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
ACC-APG, TOBYHANNA DIVISION
MICHAEL CLARK 570-615-9554
MICHAEL.J.CLARK238.CIV@ARMY.MIL
FAX 570-615-6794
TOBYHANNA PA 18466-5100
W25G1V308800PZ
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this modification is to add the questions and answ ers.
All other terms and conditions remain unchanged
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 02-May-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W25G1V23Q0074
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
21-Apr-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
02-May-2023
CODE
ACC-APG, TOBYHANNA DIVISION
11 HAP ARNOLD BLVD
TOBYHANNA PA 18466-5100
W25G1V 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE W25G1V
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W25G1V23Q0074
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS
Questions and answers
PAN 009627 PR 30880PZ
1) In addition to that, the scope of work says in 2.2 a. that the contractor shall match the existing carpet field tile as well as the existing carpet border, but the drawing provided does not clearly show the border and field tiles separately. Answer: The two rooms that require border tiles are 11E-306E and 11E-306F. Please refer to floor plan. The remaining areas are field tile.
2) Question Do you have a finish plan drawing which does show the border? or is this only going to be able to be ascertained during the site visit? Answer: The two rooms that require border tiles are 11E-306E and 11E-306F. Please refer to floor plan.
3) It calls for a border. What width? Is it next to wall or further in the room? Answer: The only two rooms that require border tiles as well field tiles are 11E-306E and 11E-306F.
(Please refer to floor plan) for location. All other affected areas will require only field tiles. The existing border tile is 2’X2’, the samples the depot recently purchased are 1’-6”X 3’-0, either size is acceptable, although we would prefer 2’x2’ if readily available.
4) Is there an existing wall base to be removed and new installed? Answer: There is ¾ inch shoe mold that will have to (very carefully) be removed from the affected area and reused.
5) Does the grinding of floor in effected area need to be accomplished on off-duty hours?
Answer: YES
6) The solicitation states “the completion date shall be on or before May 30th, 2023”. Is this date firm? Answer: Yes
7) Is there space availability on this floor or specifically where it shall be held while the work is performed? Answer: Yes, furniture will be stored in the break room area which is also located on the 3rd floor, (the opposite end)
8) Clarity on Part number for border tiles: In the solicitation, Para 2.2 specifies that 2’x2’ square carpet tiles are requested for installation. However, the J&A lists the following part number Border - Shaw 54786 Color Accents #62761 Portabella. Based on the attached spec sheets, the part number referenced in the J&A is 18”x36”. In researching the products, we have found part number Shaw 54786 Color Accents #62761 Portabella that is 24” x 24”. Based on our photos from the initial site visit, it does appear that the border tiles are 18x36. However, with the solicitation wording we are requesting clarification. Answer: The existing border tiles are 2’X2’, when we purchased the sample tiles to assure an acceptable match to existing, the only border tile readily available was the 18’ X 36”. We would actually prefer the 2’X2’, if it is readily available, if not the 18’X36” border tile is acceptable. The only two rooms that require border tiles as well field tiles are 11E-306E and 11E-306F. (Please refer to floor plan) for location. All other affected areas will require only field tiles.
9) Is the contractor responsible for disassembling and reassembling any furniture in order to move for install? Answer: Yes, with some assistance from depot personnel, i.e., power land and phone disconnection. Also, all personal items and files will be removed from desks and file cabinets by depot personnel prior to contractor moving free standing and modular furniture.
10) Is there a designated place for furniture or will the contractor have to move the furniture from one side of the room to another in order to prep and install? Answer: Yes, furniture will be stored in the break room area which is also located on the 3rd floor, (the opposite end)
11) Is the contractor permitted to have carpet tiles shipped directly to the install site?
Answer: Yes, although the contractor will need to coordinate and be on-site for delivery of any materials.
12) Are hallways to have a pattern? If not, which part number is requested for hallway installation? Answer: Hallways will be field tile. Please refer to answered questions 1, 2, 3 and 8
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .