Attachment 0015 QA W15QKN24R0012 2024APR12.docx
DOCX document 18 KB Posted
- Solicitation number
- W15QKN24R0012
About this file
This document contains Questions and Answers related to Solicitation W15QKN24R0012 for Armor Hardware, Turret Systems (AHTS), Platform Integration Kits (PIKs), and associated spare parts and special tooling. The solicitation is issued by the U.S. Army Contracting Command - New Jersey (ACC-NJ) on behalf of Project Manager Soldier Lethality (PM SL). Key details include: the solicitation is a 100% small business set-aside with up to 2 awards; delivery orders will be competed to ensure fair opportunity; the solicitation includes a Technical Data Package with export-restricted drawings; offerors must complete required forms to gain access to the drawings; questions cover topics such as shipping responsibilities, file submission requirements, past performance evaluation, and manufacturing special processes. Overall, the document provides clarification and additional details related to the solicitation requirements.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment 0016 ATPD-2352 - PURCHASE DESCRIPTION TRANSPARENT ARMOR - REV T.pdf | ||
| W15QKN24R0012 Amendment 0004.pdf | ||
| W15QKNR0012 Amendment 0003.pdf | ||
| Attachment 0014 - QA W15QKN24R0012 2024APR01.docx | DOCX document | |
| Attachment 0009 - Technical Data Packages 20240328.docx | DOCX document | |
| Amendment W15QKN24R0012 00002.pdf | ||
| Attachment 0009 - Technical Data Packages 20240318.docx | DOCX document | |
| Attachment 0013 - QA W15QKN24R0012 2024MAR18.docx | DOCX document | |
| Attachment 0009 - Technical Data Packages 2024FEB27.docx | DOCX document | |
| Amendment W15QKN24R0012-0001.pdf | ||
| Attachment 0012 - QA W15QKN24R0012 2024MAR06.docx | DOCX document |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers W15QKN24R0012
2024APR12
Note: Original submitted questions have been reworded and revised to not divulge any potential proprietary information.
1. Question: Can the cumulative quantity of the Delivery Order unit pricing be reduced from 90 days to 30 days?
Answer: The Cumulative quantity language remains unchanged.
2. Question: Solicitation states "F.O.B Origin"; however, no evident reference to Shipping Address or if the Government pays for Shipping. Is the offeror responsible for shipping?
Answer: Offeror’s are not responsible for shipping. All delivery address information and Transportation Accounting codes for DCMA to coordinate and pay for shipping will be provided by the Government with each respective delivery order.
3. Question: : L.1.a directs "Electronic copies of each volume shall be submitted through the Solicitation Module of the PIEE suite…". However, L.2.b states "Each disc shall be externally labeled with the volume number, date, and the Offerors name. "Can the Government delete the reference to "each disc" in L.2.b if the Govt desires electronic submittal of proposal files through PIEE?
Answer: As addressed in Amendment 0002, All files are to be submitted in accordance with Section L. No DISCs or hard copies will be accepted. Thus, disc labeling language is not required.
4. Question: Submission of the identified contracts shall be in Excel format to include…" Is the Govt's intent that Offerors provide identified contract information as listed in Section 1 Contract Descriptions in Excel files to be included as an Appendix to Vol II Past Performance, in addition to the MS Word-based Narrative (delivered as a PDF)?
Answer: Yes
5. Question: middle of p. 78: " Of the three Technical Subfactors, the Manufacturing Plan, and the Quality Assurance Plan are of equal importance and more important than the Management Plan are all of equal importance and more important than." It appears the last clause is extra, perhaps a relic of a prior draft. Can the Government confirm that the underlined section of the above clause was included in error?
Answer: Section M has been corrected.
6. Question: Evaluation of past performance shall be in accordance with this plan utilizing the forms and questionnaires set forth in Appendix D." We cannot locate an "Appendix D" in the solicitation documents.
Answer: Appendix D is part of the source selection plan evaluation criteria and will not be provided to offerors. The past performance questionnaire has been provided in Section J as Attachment 0008.
7. Question: Drawings 13014384, 13014390, & 13014393 callout test specification ATPD 2352. Can the Government provide a copy of this specification?
Answer: ATPD 2352 has been included in Section J as Attachment 0016 ATPD-2352 - PURCHASE DESCRIPTION TRANSPARENT ARMOR - REV T.
8. Question: The Offeror shall provide their understanding of all special process areas and associated process controls and equipment maintenance plans which will be utilized in the production of the Armor Hardware." Is there a Govt definition of Manufacturing "Special Process Areas", or any kind of Govt guidance?
Answer: A special process in manufacturing is a process that puts some kind of stress on the part due to mechanical, chemical, or thermal operations and is unable to be measured, monitored, or verified without destructive testing or use by the purchaser. These processes include things like welding, heat treatment, finishing/painting, soldering, etc.
9. Question: Can the Govt confirm it is acceptable for offerors to include an IMS as an Attachment to Vol I, either as a MS Project (.mpp) file and/or saved as a PDF?
Answer: Offerors must abide by the solicitation’s proposal submission requirements and page limits. Attachments are part of the volume and shall abide by the same requirements.
10. Question: Drawing 13032605 is a source-controlled item with the only approved source being Insight Technology Inc which is owned by L3 Harris. The only approved item listed on drawing 13032605 is Insight Technology Inc Part Number LBS-300-A2, which has been discontinued. Can the Government provide an alternative source and part number for this item?
Answer: Part number 13043051 references two alternative suppliers in the table for the Laser Boresight System. The Government will not provide additional recommended/approved sources. Other sources of supply may be proposed in accordance with the solicitation requirements.
File details come from the government source that posted it. Updated .