W15QKN17R0015_Questions_and_Answers2.docx
DOCX document 13 KB Posted
- Solicitation number
- W15QKN17R0015
About this file
2nd set of Questions and Responses - Question No. 6
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W15QKN17R0015_Questions_and_Answers.docx | DOCX document | |
| W15QKN17R0015-0001.pdf | ||
| Attachment0009_Certificate_of_Destruction.pdf.doc | DOC document | |
| Attachment0003_-_AMSTA_1350_FORM.pdf | ||
| Attachment0008_DD2345.pdf | ||
| Attachment0007_Past_Performance_Questionnaire.docx | DOCX document | |
| Attachment0005_SF_LLL_Disclosure_of_Lobbying_Activities.pdf | ||
| W15QKN-17-R-0015.pdf | ||
| Attachment0004_Form_3002_-_Clearance_of_Technical_Information.pdf | ||
| Attachment0002_Non_Disclosure_Agreement_(NDA).docx | DOCX document | |
| DD1423s_ExhibitA.pdf | ||
| Attachment0001_Price_Matrix.xlsx | XLSX spreadsheet |
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation W15QKN-17-R-0015 Questions and Responses
6. Question – In accordance with Section D Packaging and Marking, Paragraph D.1.2 Bar requirements: 2D bar codes are not required. On drawing 12598356 provided in the TDP, under marking instructions M9-apply bar code marking is on the drawing. Please clarify if 2D Bar Codes are required and if so, what information would be required to be inputted in the bar code?
Response - Barcoding is NOT required for this contract. Please disregard marking instructions "M9-apply bar code marking" on drawing 12598356 as this drawing is used for other items besides the Mortar Practice Fuzes.
File details come from the government source that posted it. Updated .