ADM01 - ATTACHMENT A.pdf
PDF 281 KB Posted
- Attached to
- Signage Sales and Marketing
- Solicitation number
- SV0149-24
About this file
This document is an Amendment of Solicitation/Modification of Contract (SF-30) for a federal contract opportunity. The solicitation number is SV0149-24 and it is for Signage Sales and Marketing services to be provided to Federal Prison Industries (UNICOR).
The key details are:
- This is an Indefinite Delivery/Indefinite Quantity contract for interior and exterior sign products and services.
- The performance period is a one-year base with four one-year option periods.
- The solicitation is a 100% Small Business set-aside with a 500-employee size standard. Multiple awards are possible.
- The amendment addresses questions related to the quantity and types of signage kits, training for inmates, available equipment, and pricing requirements. It also provides an estimated annual spend of approximately $430,000.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SV0149-24.pdf | ||
| Business Mgmt Quest. - SV0149-24.pdf | ||
| Signage Pricing Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1
1. CONTRACT ID CODE
I
PAGE OF PAGES
I
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER
5. PROJECT NUMBER (If applicable)
AMD01
3. EFFECTIVE DATE
05/15/2024
6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE I
Cumberland Sign SEE BLOCK 6.
14601 Burbridge Rd SE
Cumberland, MD 21502-8724
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
UNDETERMINED SOURCE
SV0149-24
NA BLANK 9B. DATED (SEE ITEM 11)
WASHINGTON DC 20534 04/23/2024
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE I FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
D The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers D is extended. D is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning _____ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor D is not � is required to sign this document and return ___ 1 __ copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
SEE ATTACHMENT A.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
Elizabeth McNealy, Contracting Officer
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED
(Signature of Contracting Officer) 05/15/2024
R
Previous edition unusable STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016) Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
1 3
ATTACHMENT A
SV0149-24 - AMD01
The solicitation identified in block 9A is hereby amended as follows:
1. How many kits are to be created for interior signage, exterior signage, wayfinding, and ADA signage? Answer: This is an Indefinite Delivery / Indefinite Quantity solicitation.
2. If the contractor is to train staff and inmates, how many individuals will be involved per training session or kit making classes?
Answer: 1 to 2
3. Will the inmates and staff have access to Sign Building Software? Does this need to be provided by the contractor during training classes.
Answer: Software is not included in this solicitation and is not needed.
4. Is the facility up-to-date on the latest printing devices? Can the contractor provide recommendations of products and devices to upgrade print shop? (Training inmates for real world applications and job placement) Answer: Yes.
5. If the contractor is providing kits, Braille needs to the last item added to sign. How do you anticipate that process to happen when it comes to ADA signage?
Answer: By making it correctly.
6. Exterior signage comes in different shapes and sizes, how would the contractor determine what kit to provide?
Answer: By what the customer is asking for.
7. Is each signage kit determined by departments along with quantities?
Answer: Yes
8. Can the contractor provide equipment or purchase equipment for the print shop at the facility to help with training?
Answer: Yes
9. How many classes per month do you expect to have with the inmates to teach them the signage industry? How many individuals will be in each class?
Answer: As long as it takes to learn to make the signage correctly.
10. Is the wayfinding a project that will involve different personnel in different departments in different locations?
Answer: Could be.
11. Is digital signage a part of exterior signage and wayfinding? How could the contractor incorporate this as training class?
Answer: We are not UL approved.
12. Exterior Signage and Wayfinding incorporates street signs? Is this a part of the Exterior signage kit? (Street Signs, Reflective Signs, Construction Signs, etc.)
Answer: Yes, it could be.
13. Can I assume, the contractor will receive an order from FPI with sign designs and quantities. The contractor will produce the signage in its raw form and ship to facility for inmates to complete?
Answer: Yes, in kits.
14. Is there a routing machine (CNC) table available for use at the FPI facility to train inmates?
Answer: Yes
15. Is there a laser engraver available at the FPI facility to train inmates?
Answer: Yes
16. Will the inmates get a hands on experience designing and fabricating signage during training classes?
Answer: Yes
17. Is UNICOR working with inmates that are being released? How serious are their offenses? Can the contractor certify the inmates in certain categories for job placement as it relates to the signage industry?
Answer: This information cannot be disclosed through this request as it does not relate directly to the solicitation.
18. During training, will be inmates have access to software, computers, and printing equipment for a hands on experience of the print/signage industry?
Answer: They will have access to only pre-approved software and equipment.
19. How do you want the contractor to price a sign kit when all signs, wayfinding, routed seals, exterior signage, and ADA signs are different in size, details, and components?
Answer: Various Sign kits should be provided a material name, description and price on the Signage Pricing Sheet.
20. What is the percentage of signage kits that will be produced for just training only, department needs, and exterior signage?
Answer: There is not a certain percentage expected. It will be whatever is needed for training purposes only.
21. What material are you using or recommending for routed seals?
Answer: Gravel ply, HDPE, Foam metal
22. What is a yearly average spend on signage kits, routed signs, wayfinding, ADA signage, and training for UNICOR?
Answer: Approximately $430,000.00
As provided, all other terms and conditions remain unchanged.
A signed copy of this solicitation amendment must be included with your quote.
| 2024-05-15T14:39:34-0400 | |
| ELIZABETH MCNEALY |
File details come from the government source that posted it. Updated .