Responses_to_questions_for_Pre-conference.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Attached to
- LE STAFF HEALTH INSURANCE SERVICES
- Solicitation number
- SRW600-15-R-0002
- Issued by
-
Department of State US Embassy Kigali
About this file
Responses to questions from Pre-conference
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SF_331.pdf | ||
| LATEST_Health_Insurance_11032014.doc | DOC document | |
| LATEST_Health_Insurance_11032014.doc | DOC document | |
| SF_331.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
11/25/2014 PRE CONFERENCE FOR HEALTH INSURANCE
1) Question: Can you please provide the solicitation in a soft copy?
Answer: Yes we will forward it
2) Question: Is the premium adjustment in each renewal year will exactly equal to the claim paid from the past year?
Answer: No prices may be adjusted upward or downward, any request for adjustment shall be in accordance with B.4. Economic price adjustment-health insurance premiums for more detailed information.
3) Is there a preferred list of hospitals?
Answer: No
4) Question: Can you clarify the required pricing structure? As per the solicitation there are 4 option-years of the contract with bi-weekly rates per category, are we expected to quote for each option year and bi-weekly?
Answer: Yes, you must quote the base year, and each option year, total 5 years. You will have to provide the rates for bi-weekly rate per category.
5) Question: Kindly clarify if the options of years of the contract mean that the amount has to be quoted premium for 5 years?
Answer: Yes, offeror has to submit: Base year plus each option year, total of the 5 years.
6) Question: When will the contract start?
Answer: The estimated start date for this contract is early 2015
7) Question: Is there a target premium?
Answer: Target Premium will not be provided.
8) Question: Can you clarify the required pricing structure?
Answer: The contract is for 5 years, (1 base year plus 4 (1) option years.
9) Question: Are we expected to provide rates on a bi-weekly rate per category?
Answer: The premium payment frequently is bi-annual, however, biweekly rates need to be quoted (annual rates divided by 26 will give bi-weekly rate).
10) Question: Please clarify the retention amount?
Answer: Retention isn’t subject to adjustment. This is for the base and option years.
FOR THE BI-WEEKLY AS REQUESTED:
THE PEMIUM PAYMENT FREQUENCY IS BI-WEEKLY HOWEVER, BI-WEEKLY RATES NEED TO BE QUOTED (annual rate divided by 26 will give bi-weekly rate per category).
File details come from the government source that posted it. Updated .