SP7000-20-Q-1025 AMEND 01 with Q and A.pdf
PDF 1 MB Posted
- Solicitation number
- SP7000-20-Q-1025
- Issued by
-
Defense Logistics Agency
About this file
This amendment to a solicitation provides answers to questions from interested vendors for a requirements contract to lease up to 22 multi-functional devices in Kuwait for up to 60 months. The devices must meet specifications for classified use and include removable hard drives. The amendment maintains the response deadline of July 22, 2020. No incumbent exists as this is a new requirement. Pricing will be firm fixed price for a set monthly lease amount per device, with no additional charges for usage. The Defense Logistics Agency will administer the contract and provide one device for testing if the proposed model was not previously evaluated.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION
NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.
IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
QUESTIONS & ANSWERS
SP7000‐20‐Q‐1025, AMEND 01 22 MFDS for Kuwait POP 9/1/2020 ‐ 8/31/2025
1.Which is the brand/model being used for this requirement or for similar requirements in Kuwait? Which are the approved brands/models with removable/lockable hard drives?
Can you give few examples?
Answer: The Government does not promote any specific make/model of MFDs.
Provide MFDs that meet the requirements listed in the Statement of Work (SOW).
2.Who is the incumbent contractor? What was the previous value of the award per machine/year for these 22 machines? Also, the total contract value and for what period?
Answer: This is a new requirement. The Government is not replacing an existing contract.
3.Is this contract open to Companies registered in Kuwait or only for specific security cleared companies or companies in USA?
Answer: This action is unrestricted. Companies must meet the requirements listed in the SOW. All requirements are listed in the SOW. Review the SOW for security requirements. Review the solicitation for evaluation criteria.
4. Will the USG pay for 10,000 copies per machine (5,000 B/W and 5,000 Color copies per machine) per month as a minimum? How will we be compensated for additional copies?
Answer: The contract would be firm fixed priced/ flat rate with no overages.
5. Is it acceptable to have a built-in Hard Drive in the MFDs which is not easy to remove (encryption type) and for the user to have a removable hard drive connected through a port so the user can remove it when he or she desires to have it removed (This is as an option instead of the removable and lockable hard drive). Can you please provide a reference of at least a few brands/models with a removable/lockable hard drive/memory referred to in your solicitations for our better understanding.
Answer: All classified designated devices shall include a removable hard drive.
The Government does not promote any specific make/model of MFDs. Provide MFDs that meet the requirements listed in the SOW.
6. Can you provide the history of the average toner cartridge usage per machine or 22 machines for the last one year?
Answer: This is a new requirement. The Government is not replacing an existing contract.
QUESTIONS & ANSWERS
SP7000‐20‐Q‐1025, AMEND 01 22 MFDS for Kuwait POP 9/1/2020 ‐ 8/31/2025
7. Is it mandatory to send one machine to the DLA lab in USA for technical evaluation of MFD before installation of the equipment in the 22 locations?
Answer: If the proposed make/model has not been tested by DLA previously, one MFD would need to be sent to the DLA lab for testing.
8. Estimated Monthly Impressions Mono: 5000 and Color 5000 per machine per Month or quantity mentioned is for 11 Machines? if the machine exceeds above 5000 Color and 5000 Mono then the contractor can bill for additional copies?
Answer: The contract would be firm fixed priced/ flat rate with no overages.
9. Regarding External Surge protector contractor shall use ups for machine protection?
Answer: Only an external surge protector is necessary.
10. Dedicated office space will be provided to contractor Technician or supervisor (toners are spare parts storage area) on base to attend work stoppage situations within two (2) business hours of a service call.
Answer: No, the Government will not provide a designated office space to the contractor.
11. At the time of delivery & Installation Govt will furnish uninterrupted power supply point for MFD machine?
Answer: Yes, It is the responsibility of the customer to have a proper power outlet available for the MFD to plug into.
| topmostSubform[0]: |
| Page1[0]: |
| AmendmentNo[0]: AMEND 01 |
| Code[0]: SP7000 |
| Code[1]: |
| AccountingData[0]: |
| A13[0]: |
| C13[0]: |
| D13[0]: |
| NameandTitleSigner[0]: |
| NameandTitleOfficer[0]: |
| Description[0]: The purpose of this Amendment is to provide Answers to Questions submitted by interested vendors. See Attached Q&A document. |
The closing date of this RFQ remains the same at 07/22/2020 by 10 AM EST.
| FacilityCode[0]: |
| Code[2]: SP7000 |
| IssuedBy[0]: DCSO-P New Cumberland |
5404 J AVE BLDG 404
NEW CUMBERLAND PA 17070-5059
| NameandAddress[0]: |
| AdministeredBy[0]: Tina Grujic |
717-770-8780 tina.grujic@dla.mil
| ContractIDCode[0]: |
| ReqNumber[0]: 88611 |
| AmendmentNo[1]: SP7000-20-Q-1025 |
| ModificationNo[0]: |
| ProjectNo[0]: |
| Page[0]: 1 |
| Pages[0]: 3 |
| EffectiveDate[0]: 07/07/2020 |
| Dated9B[0]: 06/19/2020 |
| Dated10B[0]: |
| CheckBox9[0]: 1 |
| CheckBox10[0]: Off |
| CheckBox11[0]: 1 |
| CheckBox13A[0]: Off |
| CheckBox13B[0]: Off |
| CheckBox13C[0]: Off |
| CheckBox13D[0]: Off |
| IsNot[0]: Off |
| Is[0]: Off |
| Extended[0]: Off |
| NotExtended[0]: 1 |
| DateSigned[0]: |
| DateSigned[1]: |
| Copies[0]: 1 |
| CopiesReturned[0]: |
File details come from the government source that posted it. Updated .