SF30_SP451017R00010001.pdf

PDF 41 KB Posted

Attached to
Excess Property Management Service for DLA Disposition Services Afghansitan
Solicitation number
SP4510-17-R-0001
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Attachment_3_CENTCOM_(002).doc DOC document
Attachment_2_Bid_Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_5_-_Contractor_Instructions.pdf PDF
Attachment_1_-_APLs.docx DOCX document
Attachment_4_CAC_Turn-In_Receipt.pdf PDF
Attachment_6_Past_Performance_Questionairre.doc DOC document
SF1449_SP451017R0001.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

See Block 14

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

6. ISSUED BY CODE SP4510 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

CODE FACILITY CODE

SP451017R0001

X

2017 MAR 16

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers X is extended, is not extended.

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.

IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

16B. UNITED STATES OF AMERICA15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

(a) By completing Items 8 and 15, and returning

DLA DISPOSITION SERVICES - EBS

FEDERAL CENTER

74 N WASHINGTON

BATTLE CREEK MI 49037-3092

15C. DATE SIGNED 16C. DATE SIGNED

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

4/11/17

3. EFFECTIVE DATE

Opening/Closing Date Changed to:

2017 MAR 16 / 2017 APR 18

TIME 3:00 PM

See Attached Continuation Sheet(s).

(X)

CHECK ONE

PAGE OF PAGES

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

13. THIS APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CONTINUED ON NEXT PAGE

Amendment 01 is being issued to answer offeror questions. See below:

1. Is the contractor responsible for the purchase of P-100 filters and PAPR cartridges for torch cutting operations? Answer: The contractor is responsible to all PPE, which includes any required PPE for cutting operations.

2. Is the contractor responsible for the purchase of body armor and Kevlar helmets? Answer: The contractor is required to provide body armor to their employees in theater.

3. Is the cost of medical screenings at BAF and KAF a billable expense? Answer: There is no separate CLIN for the reimbursement of medical screening.

4. Are TCN staff permitted days off and/or leave? Answer: The contractor is required to maintain the personnel level ordered on a funded task order (regardless of days off / leave, etc.)

5. Do manpower shortages for leave reflect negatively against the contractor? Answer: The contractor is required to meet all Acceptable Performance Levels (APLs) on the contract.

6. Does the DLA provide vehicles for transporting staff or is this a contractor expense? Answer: The contractor is responsible for transporting staff to and from the work site within the base

7. Are the expenses for demobilization billable? Answer: There is no separate CLIN for demobilization.

8. In order to be competitive, the contractor must provide lower wages to employees. Has the USG taken any steps to prevent the poaching of employees by other companies in Afghanistan with larger contracts and higher wages? Answer: No

9. The Government provides a CLIN for the DBA ODC, will the government provide a cost-reimbursable CLIN for Travel of the contract personnel? Or does the Government expect travel to be included in the loaded rates?

Answer: All travel costs for personnel shall be included in the CLIN structure provided.

10. Life support. Will all contractor life support be GFE? Life support being meals and beds? (US slots and TCN slots) Answer: See 5152.225-5908 GOVERNMENT FURNISHED CONTRACTOR SUPPORT (JUN 2015) on Attachment 3 of the contract.

11. Is Solicitation SP4510-17-R-0001 a pre-existing contract for services performed or a new contract?

Answer: SP4510-17-R-0001 is a renewal solicitation for services that are currently being performed.

12. If I do not have past performance will it affect the company in the bidding/consideration process?

Answer: See ADDENDUM TO 52.212-2 EVALUATION – COMMERCIAL ITEMS on page 19 of the solicitation. Offerors lacking relevant past performance will not receive negative or positive consideration in the evaluation of this element as no meaningful confidence assessment rating can be reasonably assigned.

1.6 Evaluation Factors For Award:

a. The Government will make award to the responsible offeror whose offer conforms to the solicitation, and demonstrates the best value to the Government in terms of their past performance and price.

b. The evaluation factors are listed below,

(i) Past Performance

(ii) Price

(iii) Past performance is significantly more important than price.

13. What are the geographic locations for the performance of work in Afghanistan? Answer: The main locations are Bagram and Kandahar. However, under the requirement DLA has the ability to send workers to any location in Afghanistan.

PAGE 2 OF 3 PAGESCONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:

SP451017R0001-0001

14. Does the projected workload described in the Solicitation actually reflect the historical workload? If not, what is different? Answer: The solicitation reflects the work that is currently being done. Under the solicitation the Government has the right to order workers with in the IDIQ limits (minimum - maximum limits are stated in the solicitation).

15. How many full-time equivalents are on the current contract? Currently 48 full time workers are on task order performing the requirement. However, under the solicitation the Government has the right to order workers with in the IDIQ limits (minimum - maximum limits are stated in the solicitation).

16. What labor categories does the Government expect to perform which particular tasks? Answer: A description of each labor category is included in the solicitation.

17. U.S. Personnel are required to have DBA insurance, are TCNs required to have DBA insurance as well?

Answer: Yes, all employees operating in theater are required to have DBA Insurance. Under the solicitation bid schedule DBA Insurance for Material Management Supervisors shall be paid under CLIN 0008. All other labor rates shall include Defense Base Act Insurance.

PAGE 3 OF 3 PAGESCONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:

SP451017R0001-0001

File details come from the government source that posted it. Updated .