18R00070002.pdf

PDF 81 KB Posted

Attached to
Hazardous Waste Removal and Disposal, Richmond, Va
Solicitation number
SP450018R0007
Issued by

About this file

Amendment-SP450018R00070002

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

See Block 14

5. PROJECT NO. (If applicable)

6. ISSUED BY CODE SP4500 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

CODE FACILITY CODE

SP450018R0007

X

2018 OCT 22

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of OffersX is extended, X is not extended.

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.

IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

16B. UNITED STATES OF AMERICA15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

(a) By completing Items 8 and 15, and returning

DLA DISPOSTION SERVICE - EBS

DLA DISP SVCSS HAZ CONTRACT

74 NORTH WASHINGTON

BATTLE CREEK MI 49037-3092

15C. DATE SIGNED 16C. DATE SIGNED

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

3. EFFECTIVE DATE

See Attached Continuation Sheet(s).

(X)

CHECK ONE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

13. THIS APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED: PAGE 2 OF 3 PAGES

SP450018R0007 - 0002

CONTINUED ON NEXT PAGE

A. The purpose of this amendment is to answer (9) questions from industry and add the Cylinder Reference Attachment:

1. Question: 6351EE is included on the bid schedule, however, no tanks anywhere near that size are listed in Clause

3.2. Does a tank of this size exist? And if so, where and what kind of tank is it?

Answer: Clause 3.2 lists known locations. Tank/wash rack cleaning may be ordered from any location in or around pickup points in the solicitation in addition to the known sites. Military Services identify their anticipated requirements and this tank size was requested for inclusion in this contract.

2. Question: There are no quantities listed for CY08M4, 5, 6. what is the anticipated quantity?

Answer: If no quantities listed for those sizes, disposal is not anticipated for that contract period.

3. Question: FL05B5 has a "C6." Should this be per gallon?

Answer: No. FL05C6 is ordered in Each. See 1.2.8.2 CONTAINERIZED WASTE, and specifically 1.2.8.2.g

4. Question: CS05 AND CS06 have the exact same description. What is the difference?

Answer/correction: CS06 should read: Corrosive Acids, Chromic (H2Cr04), >10% Cr+6, Characteristic Liquids, Solids, Sludges, Debris. Physical State: Various Permissible Waste Codes: D001 (Oxidizer), D002, D004-11.

5. Question: The proposed Price Schedule for this contract does not appear to be representative of the reality of this contract. It appears the number of containers suggested to ship is almost double what the government's history demonstrates. Approximately 38 base CLINs have no history at all. Why are they included? Is a surge is the amount of waste being generated anticipated?

Answer: The Price Schedule shows Base CLINs that the government anticipates may be ordered in the life of the contract. Anticipated waste generations are determined by information is provided by military services and historical data. This contract is a firm-fixed price indefinite delivery/indefinite quantity (IDIQ) contract. The soil disposal at Richmond Supply Center and the disposal cylinders from ODS Reserve would be considered unusual generations .

6. Question: CY02 is comprised of 295 types of cylinders that range in price from under $100 to several thousand.

Which gases are anticipated?

Answer: Information on the specific gasses anticipated is not available. Please see Cylinder Reference attachment for details of gases and their associated CLINs.

7. Question: Why are the ODS cylinders co-mingled with all the other cylinders in CY02 and CY08? If special treatment is required, they should be separated.

Answer: Different gasses fall under different CLINs. Requirements for disposal of ODS Reserve Cylinders are found in

3.13. Please see ODS Reserve Estimated Quantities attachment for details of estimated quantities and associated CLINs for ODS cylinders.

8. Question: Who will be responsible for loading the soil at DSC Richmond?

Answer: 3.14 DISPOSAL OF SOIL LOCATED ON DEFENSE SUPPLY CENTER, RICHMOND - BASE CLINS NR01 AND TX16. The Government will load.

9. Question: Are there routes associated with each location?

Answer: There are no associated routes with each location. The list at Attachment 3 contains potential pick-up points or locations for services to be performed.

B. All other solicitation requirements remain unchanged.

CONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED: PAGE 3 OF 3 PAGES

SP450018R0007 - 0002

Attachments

List of Attachments

File Name Description ATTACH_Cylinder_Refere nce_Attachment ODS Reserve Estimated

Quantities.pdf

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:

PAGE OF PAGES

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:

PAGE OF PAGES

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:

PAGE OF PAGES

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

6. ISSUED BY

CODE

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.

IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable STANDARD FORM 30 (REV. 10-83) Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

16B. UNITED STATES OF AMERICA

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer) (Signature of person authorized to sign) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

(a) By completing Items 8 and 15, and returning

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

13. THIS APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

PAGE OF

1.5 Amendment of Solicitation/Modification Contract skim Standard Form - Amend Acrobat Distiller 4.0 for Windows D:20001018094515Z D:20090422155830-04'00'

REFNUMBER:
TEXTFIELD1:
SECTIONHEADER:
CURRENTPAGE_1:
PAGECOUNT_1:
SECTION_TITLE:
Z_DEFAULTCURRENTPAGE_2:
Z_DEFAULTPAGECOUNT_2:
Z_DEFAULTCURRENTPAGE_3:
Z_DEFAULTPAGECOUNT_3:
ZSF30_CONTRT_ID_CODE:
ZSF30_AMEND_MOD_NO: 0002
ZSF30_PR_REQ_NO: See Block 14
PROJECT_NO:
ISSUE_CODE:
ADMIN_CODE:
CON_NAME1:
CON_DUNS:
CON_CAGE:
SOL_NO:
A:
ISSUE_DATE:
CON_NO:
ORDER_NO:
EFF_DATE:
X:
Y:
COPIES:
ACCOUNTING:
AA:
BB:
SUPP_AUTH:
DD:
EE:
FF:
GG_COP:
SIGNER_NAME:
SIGNER_TITLE:
AGENCY_NAME1:
ADMIN_NAME1:
MOD_KTR_SIGNDATE:
CO_NAME:
CO_TITLE:
MOD_CO_DATESIGN:
M:
CC:
CO_AUTH:
ZSF30_AGENCY_USR:
OTHER_MOD:
ZS_FORM_SIGNATURE:
ZSF30_EFF_DATE1:
ZSF30_BLOCK14: See Attached Continuation Sheet(s).
TextField1:
TextField2:
CurrentPage:
PageCount:
LTC_ATTACHMENT2:
STANDARD_TXT:
RICH_TEXT:
SECTIONTITLE:
BOLD_TEXT:
HDR_CELL_1:
HDR_CELL_2:
ROW_CELL_1:
ROW_CELL_2:

File details come from the government source that posted it.