Qs As_from_pre-solicitation_confernce.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
Packing, unpacking, moving, customs clearing and forwarding services Federal contract opportunity
Solicitation number
SET10015Q0001
Issued by
Department of State US Embassy Addis Ababa

About this file

Qs As from Pre-Solicitation confernce.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Packing, unpacking, moving, customs clearing and forwarding services, newest first.
File Type Posted
Another_Qs_and_As.docx DOCX document
Amendment_on_Price_Part_d_.docx DOCX document
A002.pdf PDF
Shipping_and_Packing_Solicitaion__.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Greetings to all, Here are the answers for questions raised during the pre-solicitation conference.

Question 1.

Concerning price due to the current local market situation it is difficult for us to predict for five years (Dollar to local currency) will it be possible to offer in USD.

Answer: No please quote using Local currency

Question 2.

Is it possible to give additional service including Airfreight services .

Answer: This is outside of the scope service requested in the solicitation package and we may consider this some other time as a separate service request.

Question 3.

Does the contractor covers insurance related costs.

Answer: yes, please see the following solicitation sections, at a minimum: 3, Pricing, 11, Insurance, 15, Warehouse Receipt and FAR clauses 52.228-4 and 52.228-5

Question 4.

Is the contractor responsible for unloading, unstaffed providing all necessary equipment like forklift, dolly.

Answer: Yes

Question 5.

Is it possible to submit bid quotes before the deadline Answer: Yes it is possible.

Question 6.

How do we submit quotes? Is it online or hard copy.

Answer: hard copy.

*Due holydays office is closed on December 26, 2014 and we schedule to accept your offer on December 29, 2014 before /on 11:00 am.

Question 7.

Is malicious acts be protected by the contract Answer: see solicitation section 6, Freight Handling.

File details come from the government source that posted it. Updated .