QA_1_SCM800-12-Q-OOO1.doc
DOC document 44 KB Posted
- Solicitation number
- SCM800-12-Q-OOO1
- Issued by
-
Department of State US Embassy Yaounde
About this file
Responses to Questions 1
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q A_2_SCM800-12-Q-OOO1.doc | DOC document | |
| Q A_2_SCM800-12-Q-OOO1.doc | DOC document | |
| A001. SCM800-12-Q-0001.pdf | ||
| FF Embassy Yaounde 2012 letter SF1449.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SCM800-12-Q-OOO1
U.S. Mission Cameroon Solicitation for Freight Forwarding Services
Questions and Answers # 1
December 29, 2011
1. Do you post your opportunities through the Embassy website or through FBO only?
Answer #1: Opportunities are also posted on the Embassy website yaounde.usembassy.gov
2. I wanted to know if a date has been finalized and to gather more detail on the needs Answer #2: see SCM800-12-Q-OOO1 posted on December 12, 2011 for details. The solicitation closes on February 3, 2012.
3. Is this a brand new solution or currently being done by another provider?
Answer #3: Brand new solution. Currently handled by Embassy staff.
4. Have you had a contract in the past for these same services or is this a new approach to serve your logistical needs?
Answer #4: No. See Answer#3
5. What are the major issues you face in regards to your logistics?
Answer #5: Not within the scope of this contract.
6. Do you also award contracts to companies who provide both products and delivery?
Answer #6: Yes
7. The requirements for the subject line solicitation seem to include personnel effects as well as other types of freight. Could you please confirm that there are requirements for regular freight and provide a breakdown of the number of shipments and tonnage for personnel effects and a breakdown of the number of shipments and tonnage for regular freight?
Answer #7: Please refer to the information provided in the solicitation (SCM800-12-Q-0001) posted on www.fbo.gov
8. Is the deadline for submitting the bid February 3rd 2012?
Answer #8: Yes
File details come from the government source that posted it. Updated .