RFP 2023-25 Addendum 1 Q&As Final.pdf

PDF 73 KB Posted

Attached to
Joint Referral Collaboration Summit
Solicitation number
RFP-04560
Issued by
Leon County, Florida

About this file

This document is an Addendum to Request for Proposal (RFP) 2023-25 issued by the Florida Department of Education Bureau of Contracts, Grants and Procurement Management Services. The RFP is for the development and alignment of a Joint Referral Collaboration Summit and related regional activities that promote local community referral agencies towards a family-driven system. The addendum provides answers to technical questions submitted by vendors, including details around travel costs, event location selection, speaker selection, meal planning, and contractor responsibilities. The summit is required to take place in a centralized area of the state, with regional meetings held in localized areas. The selected vendor will be responsible for developing all content for the summit activities as defined in the RFP.

Regarding pricing, the RFP states that all tasks outlined shall be reflected in the submitted budget, and there will be no additional funding available. The budget for regional facilitators is not pre-established. Vendors have 72 hours from the posting of the addendum to protest any of the requirements.

View the file

Other files

File Type Posted
RFP 2023-25.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFP 2023-25 ADDENDUM NO. 1 Page 1 of 3

FLORIDA DEPARTMENT OF EDUCATION

BUREAU OF CONTRACTS, GRANTS AND PROCUREMENT

MANAGEMENT SERVICES

325 West Gaines Street 344 Turlington Building

Tallahassee, Florida 32399-0400

Addendum #1

BID NO.: RFP 2023-25

Joint Referral Collaboration Summit

DATE March 20, 2023

This addendum is being issued to provide the Answers to Questions submitted timely by vendors during the Question and Answers period.

Please be advised all questions are keyed as submitted.

1. Question: Can we factor travel costs in the asking bid price?

Answer: Yes

2. Question: Are the dates already picked or will we pick them?

Answer: No, dates are not set.

3. Question: Where will the meetings be held?

Answer: The Summit will need to take place in a centralized area of the state.

Regional Meetings will need to be localized in the specific region.

4. Question: If contractors are to choose the location, can price of location be included in the proposal quote?

Answer: Yes

5. Question: Is this an existing PO or are you adding on to it.

Answer: This will be a new contract.

6. Question: Are we permitted to add team members following approval if the service requirements require? We are submitting our core team only.

Answer: Yes, within the approved budget.

7. Question: Does the department have the script to be used or will you require the contractor to design it.

Answer: The selected vendor will be responsible for developing all the content of the summit activities as defined in and subject to the terms and

RFP 2023-25 ADDENDUM NO. 1 Page 2 of 3 conditions of the RFP. The Department does not have any existing content that it requires or expects the vendor to deliver.

8. Question: Does the department plan to use internally selected speakers?

Answer: No, though the department will need to approve all speakers.

9. Question: Are you planning meals for this conference?

Answer: No

10. Question: Is the contractor responsible for identifying the venue or is that being handled by the department?

Answer: Yes, the contractor will identify the venue.

11. Question: Are you will to provide a reasonably negotiated retainer?

Answer: No

12. Question: Does the contractor have to be responsible for all of the task or can we respond to those that will be within our capabilities?

Answer: Yes, all tasks.

13. Question: Are event costs indented to be included in the budget in response to this RFP or will there be additional funding to cover the summit event costs?

Answer: Yes, all tasks outlined in the request for proposals shall be reflected in the submitted budget. Please refer to RFP 2023-25 page 6, Section

3.0 Authority and Funding. There will be no additional funding.

14. Is the budget amount for the 5 contracted facilitators negotiable or is there an established budget amount required for the contracted facilitators?

Answer: No there is not an established budget established for the regional facilitators.

RFP 2023-25 ADDENDUM NO. 1 Page 3 of 3

Potential proposers have 72 hours from posting of addenda to protest the requirements of each addendum. Failure to file a protest within the time prescribed in Section 120.57(3), Florida Statutes, or failure to post the bond or other security required by law within the time allowed for filing a bond shall constitute a waiver of proceedings under Chapter 120, Florida Statutes.

YOUR REPLY WILL NOT BE COMPLETE WITHOUT THIS PAGE SIGNED

AND INCLUDED!

Vendor Name – written:

Authorized Signature:

Authorized Signature - written:

Mailing Address:

City, State & Zip Code:

Telephone: Fax: E-Mail Address:

File details come from the government source that posted it. Updated .