Response to Offeror's Questions document.pdf
PDF 125 KB Posted
- Attached to
- Gift Card Management System for SDBOR
- Solicitation number
- 06302023
- Issued by
- Harding County, South Dakota
About this file
This document is a Response to Offeror's Questions related to a Request for Proposals (RFP) for a Gift Card Management System for the six South Dakota Board of Regents (SDBOR) institutions and two special schools. The RFP seeks proposals for a system to efficiently manage the purchase and distribution of gift cards, providing security and controls. The RFP allows for proposals from foreign countries and permits services to be performed outside the USA. The RFP does not require in-person meetings, and proposals may be submitted via email. The system should be capable of tracking individuals receiving over $600 to enable 1099-NEC tax reporting. The estimated annual number of study participants is 2,000-6,000, with an anticipated annual budget of $200,000-$600,000 for gift card purchases across the SDBOR institutions.
The RFP indicates that the system should have the ability to integrate with the Jaggaer eProcurement system through a punch-out catalog. Additionally, the RFP states that the system should accommodate international gift card recipients and address any associated tax implications.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFP Document.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Gift Card RFP Questions
1. Whether companies from Outside USA can apply for this?
(like, from India or Canada)
Answer: We will accept proposals from foreign countries and will apply any restrictions in place at the time the proposals are reviewed.
2. Whether we need to come over there for meetings?
Answer: There is no need for in person meetings at this time.
3. Can we perform the tasks (related to RFP) outside USA?
(like, from India or Canada)
Answer: Your proposal should identify any services that will be performed outside the USA and it will be evaluated in the RFP evaluation process.
4. Can we submit the proposals via email?
Answer: Please follow the instructions in the RFP
5. Are you looking for a vendor to provide a multitude of different types of gift cards? Or is this just a simple generic Visa?
Answer: We are looking at both options, different types of gift cards or a simple generic Visa.
6. I'm curious what type of variety you are looking for and generally what the scenario is when they are given out?
Answer: The primary purpose is for compensation to research participants in grant studies.
The participant maybe in person or online.
7. Do you have any process for international employee tax implications to deduct the non-resident tax associated with Non-Resident receiving an award/prize? Can you give any additional information on this?
Answer: We do in our Banner system. We need to determine if it will work with this process.
8. 3.10 Tracking mechanism - Tracking of what specifically?
Answer: Tracking of individuals that may receive over $600 so we can issue a 1099-NEC.
9. 3.23 Warranty and quality assurance program - What would the warranty be on?
Answer: Disregard the warranty requirement
10. Number of Staff needing User Log-in Credentials
Answer: To be determined. We can provide a better answer when we understand how the system works.
11. Estimated # of Annual Study Participants
Answer: 2000-6000
12. Estimated # of Annual Card Loads
Answer: Not sure
13. Estimated Annual Payment Amount to Cards
Answer: $10-$1000
14. What is your annual anticipated budget for gift card purchasing across the six (6) South Dakota Board of Regents institutions expected to use the new gift card management system?
Answer: $200,000-$600,000
15. Regarding 3.7: Are you anticipating cards being ordered / used internationally?
Answer: Yes, however this would be minimal.
16. Regarding 3.18: Can you say more specifically what you mean / need in terms of ability to integrate with your Jaggaer eProcurement system? If you can, please describe your needs and what you want to happen.
Answer: Our question is if your system can integrate with Jaggaer through a punch-out catalog.
File details come from the government source that posted it. Updated .