Questions and Answers 5 Nov 2020.pdf

PDF 107 KB Posted

Attached to
SEV STRATEGIC REPLENISHMENT CONTRACT Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8532-21-R-0004
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base

About this file

This document provides details on a strategic replenishment contract solicitation including questions and answers. The solicitation seeks to award multiple indefinite delivery indefinite quantity contracts for a ten-year period to source, acquire, and deliver a broad range of common support equipment end items for the Air Force, Foreign Military Sales, Air National Guard, and Air Force Reserve. The solicitation involves approximately 500 national stock numbers across 60 federal supply classes including items such as aerial lift trucks, aircraft engine trailers, air conditioners, base and aircraft arresting systems, cranes, and electronic and mechanical test equipment. The response deadline is 30 days following formal release of the request for proposal, which is anticipated no later than January 19, 2021. The award period is expected from May through June 2021. This is a small business set-aside solicitation conducted according to FAR Parts 12, 15, and DFARS 215.300.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SEV STRATEGIC REPLENISHMENT CONTRACT, newest first.
File Type Posted
Question and Answer 16 Feb 2021.docx DOCX document
Questions and Answers 9 Feb 2021.docx DOCX document
Question and Answer 8 Feb 2021.docx DOCX document
Question and Answer 2 Feb 2021.docx DOCX document
Questions and Answers 1 Feb 2021.docx DOCX document
FINAL SRC SOW (05 JAN 2021) V.pdf PDF
Questions and Answers 27 Jan 2021.docx DOCX document
FA853221R0004_______0001.pdf PDF
RFP Attachment 1 - Revised 26 Jan 2021.pdf PDF
Questions and Answers 26 Jan 2021.docx DOCX document
Attachment 7.docx DOCX document
Attachment 4.pdf PDF
SRC NSNs for RFP.xlsx XLSX spreadsheet
RFP Attachment 2 Section M-900.pdf PDF
Questions and Answers 25 Sep 2020.pdf PDF
QandAs 3 Sep 2020.pdf PDF
Questions and Answers 21 Jan 2021.docx DOCX document
18 Sep 2020 SRC Questions and Answers Posted to beta.SAM.pdf PDF
RFP Attachment 9.pptx PPTX presentation
RFP Attachment 6.docx DOCX document
Attachment 3.pptx PPTX presentation
Attachment 11.rtf RTF text file
Attachment 8.docx DOCX document
Attachment 5.docx DOCX document
Attachment 1.pdf PDF
Attachment 12.pdf PDF
Attachment 10.pdf PDF
FA853221R0004.pdf PDF
Attachment 2.pdf PDF
Attachment 13.pdf PDF
Show all 30

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5 Nov 2020 Questions and Answers – Strategic Replenishment Contract

1. Question: Based on the governments’ response to Question 4, dated 25 September 2020, is the government suggesting the use of a Contractor Teaming Arrangements (CTAs) as noted in FAR Part 9.601 vs. a traditional Joint Venture/Teaming Agreement?

Answer: No, the Government is not suggesting the use of either agreement. Question number four provided the FAR definitions for these arrangements as question number 4 was whether the terms were interchangeable.

2. Question: Please advise of due date for the SRC proposal.

Answer: The deadline will be 30 days after the formal RFP is released. The current estimated RFP release date is 30 Nov 2020.

3. Question: Please confirm a Past Performance Contract from United States Federal Government may include a Subcontract from a US Prime Contractor. This clarification is associated with Section L, Paragraph C.2 "Past Performance Format".

Answer: Yes, IF the subcontract is for United States Federal Government, state and/or local governments, Foreign Military Sales or their agencies.

Section M.II.C.2 states the following: “please note that the offeror/joint venture member shall be the party to submit all performance information in the PPI Tool. Contracts listed may include those with any of the following: United States Federal Government, state and/or local governments, Foreign Military Sales or their agencies. Commercial contracts will not be considered as a part of this evaluation”.

4. Question: Is the PPI tool available yet for this effort?

Answer: Yes, it is posted as an attachment titled PPI

5. Question: Can the AF provide the estimated activity level for this contact over the first three contract years (e.g. how many NSNs and in what estimated quantities)?

Answer: There are no estimated quantities at this time. The individual orders will include definitive quantities.

6. Question: How will the AF determine which vendors are qualified to produce the listed

NSNs?

Answer: Previous acquisition history and qualified sources lists are maintained by the Individual Program Teams and will be provided with each RFP for individual orders.

7. Question: When will the AF be providing the qualified sources list and will it be made public?

Answer: At the individual delivery order level when the RFP for each order is issued.

8. Question: As written, the RFP has no provision for qualifying additional sources of supply; so, this appears to be a bundle of 10-year sole source contracts to certain vendors.

Answer: The contract is a multiple award contract with items that may include technical data packages and/or a list of qualified offerors. The Statement of Work references the first article process and testing as well as the qualification process for new components.

For purposes of configuration control and to minimize cost, the SRC strategy is to utilize qualified sources first. In the event the vendor is unable to obtain a quote from a qualified source, they can submit a quote from an alternate source for review and consideration as pertains to configuration and cost control. Many of the NSNs have multiple approved vendors. For those in which the vendor must go to the OEM, this contract is still competitive in nature, as the multiple sourcing vendors will have to adjust their proposed prices to compete.

9. Question: Will the AF be including a Conflict of Interest Clause to preclude a potential winner of this contact from also offering their own products as a supplier? There is at least one potential NSN supplier which is also a likely bidder on this contract.

Answer: No, the resulting contract(s) will not include a conflict of interest clause because the contract does not create one as outlined in FAR 9.502. After the task order is accepted by a contractor it will be the contractor’s responsibility to fulfill it. The prime contractor will be a sourcing contractor for any individual order that is issued. The prime contractor will have the option of contacting the qualified source(s) provided by the Government at the time of issuing the order. It is possible that a sourcing contractor could elect to manufacture one of the items because it is one of the approved sources or it intends to submit itself as an alternate source for qualification.

File details come from the government source that posted it. Updated .