QandAs 3 Sep 2020.pdf

PDF 91 KB Posted

Attached to
SEV STRATEGIC REPLENISHMENT CONTRACT Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8532-21-R-0004
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base

About this file

This document provides details on a solicitation for a Strategic Replenishment Contract. The solicitation will be for a firm fixed price, indefinite delivery indefinite quantity multiple award contract to source, acquire, and deliver a broad range of common ground support equipment and aircraft end items over a ten year period of performance. Requirements include approximately 500 national stock numbers across 60 federal supply classes, such as aerial lift trucks, aircraft engine trailers, air conditioners and heaters, arresting systems, and aircraft maintenance testers. The solicitation is set aside for small businesses and will result in multiple awards with no maximum number. The final request for proposals was released on January 15, 2021 with solicitation number FA8532-21-R-0004. Responses are due 30 days after release. The Department of the Air Force, Robins Air Force Base is conducting the solicitation.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SEV STRATEGIC REPLENISHMENT CONTRACT, newest first.
File Type Posted
Question and Answer 16 Feb 2021.docx DOCX document
Questions and Answers 9 Feb 2021.docx DOCX document
Question and Answer 8 Feb 2021.docx DOCX document
Question and Answer 2 Feb 2021.docx DOCX document
Questions and Answers 1 Feb 2021.docx DOCX document
FINAL SRC SOW (05 JAN 2021) V.pdf PDF
Questions and Answers 27 Jan 2021.docx DOCX document
FA853221R0004_______0001.pdf PDF
RFP Attachment 1 - Revised 26 Jan 2021.pdf PDF
SRC NSNs for RFP.xlsx XLSX spreadsheet
RFP Attachment 2 Section M-900.pdf PDF
Questions and Answers 25 Sep 2020.pdf PDF
Questions and Answers 21 Jan 2021.docx DOCX document
18 Sep 2020 SRC Questions and Answers Posted to beta.SAM.pdf PDF
RFP Attachment 9.pptx PPTX presentation
RFP Attachment 6.docx DOCX document
Attachment 3.pptx PPTX presentation
Attachment 11.rtf RTF text file
Attachment 8.docx DOCX document
Attachment 5.docx DOCX document
Attachment 1.pdf PDF
Attachment 12.pdf PDF
Attachment 10.pdf PDF
FA853221R0004.pdf PDF
Questions and Answers 26 Jan 2021.docx DOCX document
Questions and Answers 5 Nov 2020.pdf PDF
Attachment 7.docx DOCX document
Attachment 4.pdf PDF
Attachment 2.pdf PDF
Attachment 13.pdf PDF
Show all 30

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers 3 Sep 2020

1. Has Section M criteria been determined yet, including order of importance.

Answer: Draft of Section M has been posted to beta.sam.gov

2. Has it been determined which Item Nos. have a complete TDP?

Answer: The Government’s Response to this question was posted within the beta.sam.gov posting. “Items with complete or partial Technical Data Packages will be identified at the individual order level. Cost/Price evaluation will occur on each individual order.”

3. On the NSN listing what is the significance of certain nomenclatures being highlighted in Yellow.

Answer: There is no significance

4. Within Section B of the RFP, are we to assume the Item Nos. with actual Manufacturer Codes are confirmed “potential” sources? And the Item Nos. without them don’t have approved sources and/or TDP available? Your response is important as we determine if teaming agreements are needed to ensure we fully comply with the proposal requirements, including breakdown of possible workshare between team members.

Answer: “Items with complete or partial Technical Data Packages will be identified at the individual order level. Cost/Price evaluation will occur on each individual order.”

5. Do you anticipate as part of the RFP response and evaluation a sample Task Order being required?

Answer: Not at this time

6. When are comments and questions due to the draft RFP?

Answer: They will be accepted and posted until the due date of the final RFP

7. For planning purposes, when do you anticipate the release of the RFP and due date?

Answer: Release is anticipated as the end of September 2020 and the due date is anticipated as the end of October 2020.

8. Has it been determined the number of awardees?

Answer: No, however the basis for evaluation and number of contracts is in the draft Section M uploaded to beta.SAM.gov.

If so, is it going to be a maximum per Group?

Answer: There is no maximum number of contracts. In accordance with Class Deviation 2018-O0006, Evaluation Factors for Certain Multiple-Award Task- or Delivery-Order Contracts, the Government will be awarding as many contracts that meet the acceptable determination as we get, with no cap.

File details come from the government source that posted it. Updated .